Ειρωνική απάντηση Παππά σε Στεφανίδου και Πρώτο Θέμα για τις σπουδές του: «Γιατί με ξεβρακώσατε έτσι;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ειρωνική απάντηση Παππά σε Στεφανίδου και Πρώτο Θέμα για τις σπουδές του: «Γιατί με ξεβρακώσατε έτσι;» (vid)
Ο Νίκος Παππάς τοποθετήθηκε μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την παρουσία του στη γενική συνέλευση της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Ο Νίκος Παππάς βρέθηκε πριν λίγες μέρες σε γενική συνέλευση της Νομικής Σχολής Αθηνών με αποτέλεσμα αρκετοί να σχολιάσουν τη κίνηση του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα. Μέσα από το X (πρώην Twitter) αρκετοί λογαριασμοί σχολίασαν έντονα την παρουσία του εκεί.

Ο Νίκος Παππάς τοποθετήθηκε μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε και αποκάλυψε πώς είχε κάθε δικαίωμα να παρίσταται εκεί ακριβώς γιατί είναι ενεργός φοιτητής της σχολής, καθώς είχε εισαχθεί το 2008 αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει τις σπουδές του, αφού αφιερώθηκε στην επαγγελματική του καριέρα.

Σήμερα (2/2) μέσα από την πλατφόρμα του Instagram θέλησε να επικρίνει όσους ανέδειξαν ότι είναι ακόμα φοιτητής, ενώ την ίδια στιγμή αναρωτήθηκε «Γιατί με ξεγυμνώσατε έτσι;».

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο story αναφέρει: «Μόλις με πήραν εκεί από την Τατιάνα Στεφανίδου και με ρώτησαν και αυτό γιατί δεν έχω τελειώσει ακόμα την Νομική, για αυτό το τεράστιο ζήτημα που απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα και η μάνα μου 16 χρόνια δεν με έχει ρωτήσει ακόμα, γιατί ρε μάνα;».

 

Στο επόμενο story αναφέρεται τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στο «Πρώτο Θέμα». «Εν τω μεταξύ αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που δεν πάω στο "Ρουκ Ζουκ", μην με ρωτήσει η Ζέτα εκεί στις παντομίμες εσύ αγοράκι μου πόσα χρωστάς και εκτεθούμε».