Μαλλιά κουβάρια Βαφειάς και Μάλλιος στο Dragons' Den: «Εγώ δεν πρόσβαλα»-«Εσύ είπες μάγκα»

Επιμέλεια: Newsroom
Μαλλιά κουβάρια Βαφειάς και Μάλλιος στο Dragons' Den: «Εγώ δεν πρόσβαλα»-«Εσύ είπες μάγκα»
Χαμός στο Dragons' Den ανάμεσα στον Χάρη Βαφειά και τον Δημήτρη Μάλλιο στο επεισόδιο της Παρασκευής (2/2).

Έναν έντονο διάλογο είχαν στο Dragons' Den ο Χάρης Βαφειάς και ο Δημήτρης Μάλλιος το βράδυ της Παρασκευής (2/2) όταν στο πλατό του ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1 έκανε την εμφάνισή της η λάτρης της γιόγκα, Φοίβη Κυριακή.

Και οι δύο επενδυτές είδαν με πολύ καλό μάτι μια προοπτική συνεργασίας. Ωστόσο, οι συνεχόμενες διακοπές που δέχθηκε ο Χάρης Βαφειάς, τόσο από την Μαρία Χατζηστεφανή όσο και από τον Δημήτρη Μάλλιο, στάθηκαν ικανές να τον εξοργίσουν στο πλατό του Dragons’ Den.

«Ρε παιδιά, δεν χρειάζεται να συμφωνείτε μαζί μου! Εγώ στην κοπέλα μιλάω! Τον αν συμφωνείς ή όχι είναι άλλο θέμα, εγώ δίνω μια συμβουλή. Να τελειώσω πρώτα» είπε αρχικά, σε αυστηρό τόνο ο πλοιοκτήτης.

«Μπορείς να κάνεις κάνεις run δυο διαφορετικές εταιρείες στην αρχή. Αν είσαι μάγκας και συγκεντρωμένος, μπορείς και δύο και τρεις εταιρείες» πρόσθεσε ο Χάρης Βαφειάς με τον νέο επενδυτή του παιχνιδιού να σχολιάζει το εξής. «Ωραία μάγκα, τελείωσε εσύ μάγκα και μετά να μιλήσουμε εμείς».

Χ.Β.: Εγώ δεν σε πρόσβαλα.

Δ.Μ.: Εγώ μίλαγα και εσύ μπήκες μέσα.

Χ.Β.: Όχι, δεν μπήκα ποτέ σε σένα μέσα.

Δ.Μ.: Μπήκες!

Χ.Β.: Όχι, δεν μπήκα.

Δ.Μ.: Μπήκες!

Χ.Β.: Όχι, δεν μπήκα. Δεν έχω διακόψει ποτέ κανέναν. Δεν σου φωνάζω όμως «μάγκα τελείωσε»! Δεν λέω έτσι.

Δ.Μ.: Εσύ είπες μάγκα, στην κοπέλα το είπες.

Χ.Β.: Είπα «αν ήσουν μάγκας» που σημαίνει πως είσαι ικανός και επιχειρηματίας.

«Και οι δύο είπατε «μάγκα» τώρα για να το πω έτσι εγώ» υπογράμμισε, με μιας, η Μαρία Χατζηστεφανή για να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα στους δυο συν-επενδυτές στο Dragons’ Den και να συνεχιστεί η ομαλή ροή του νέου επεισοδίου το βράδυ της Παρασκευή.

Δείτε μετά το 00:55