Απασφάλισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγο πριν την είσοδό της στο Survivor: «Αν υπάρξει παράβαση, θα το πω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Απασφάλισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγο πριν την είσοδό της στο Survivor: «Αν υπάρξει παράβαση, θα το πω» (vid)
Συμπαίκτες και αντιπάλους προειδοποίησε η Σταυρούλα Χρυσοειδή λίγο πριν την είσοδό της στο Survivor για τρίτη φορά.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Fay’s Time» στο ΣΚΑΪ για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η «βασίλισσα των στόχων», όπως την αποκαλούν, μίλησε για την επιστροφή της στο Survivor, τις παραβάσεις, την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Σίγουρα θα υπάρξουν σχόλια που πάω για 3η φορά στο Survivor, αλλά δεν παίρνω τα λεφτά κανενός, ούτε προσβάλω κάποιον. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το οικονομικό κομμάτι για να πω το ναι. Το μόνο που θα ήθελα είναι να μην υπάρξουν ξανά παραβάσεις. Αν υπάρξει παράβαση, εννοείται πως θα βγω και θα το πω, γιατί έτσι κοροϊδεύεις τους άλλους.

Εσύ είσαι ο μάγκας και οι υπόλοιποι τι είναι, τα πρόβατα; Το ότι κάποιοι φεύγουν στο δάσος μου φαίνεται ύποπτο, που το έχω ζήσει δύο χρονιές. Όταν θα πάω κάτω, θα το κοιτάξω. Οι παραβάσεις θα είναι από τα πράγματα που θα ψάξω. Επειδή ο κόσμος δεν ψηφίζει, οι παίκτες έχουν ξεδιπλωθεί. Αν μπει η ψηφοφορία, τι θα γίνει;», είπε.

Κλείνοντας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ανέφερε: «Θέλω να ανταγωνιστώ στον στίβο μάχης τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Είναι οι δυο παλιές, καλό είναι να αγωνίζονται με μια παλιά. Όταν αγωνίζεσαι με μια παλιά, δείχνεις και την αξία σου. Η αξία του νικητή είναι με ποιον παίζεις και όχι επειδή κέρδισες».