«X@@**oς», «ιδιαιτερότητες», «αηδιαστικές δηλώσεις»: Ακόμα ένα beef Κασσελάκη - Μπέου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«X@@**oς», «ιδιαιτερότητες», «αηδιαστικές δηλώσεις»: Ακόμα ένα beef Κασσελάκη - Μπέου (vid)
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο Βόλο και μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής. Mια δική του ατάκα για τον Αχιλλέα Μπέο και η... απάντηση του Δημάρχου... ανάβουν φωτιές.

Με μια χαλαρή βόλτα στα παραδοσιακά σοκάκια του Βόλου ολοκλήρωσε την επίσκεψη, στο πλαίσιο της περιοδείας του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αποτυπώνουν και οι φωτογραφίες, ο κόσμος ζητούσε να φωτογραφηθεί μαζί του, ενώ αρκετοί «άνοιγαν» τη συζήτηση γύρω από τις καταστροφές στη Θεσσαλία.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του, μάλιστα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε και μια στιχομυθία με θαμώνες σε καφετέρια της πόλης, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει όσα κατά καιρούς έχει πει σε βάρος του ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε την απέχθειά του για τον Αχιλλέα Μπέο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω».

Ο διάλογος - αφορμή

Πολίτης: «Ωραίος ο Βόλος

Κασσελάκης: «Πολύ ωραία πόλη, αλλά πρέπει να την κάνουμε να ακμάσει».

Πολίτης 2: «Εγώ είμαι με τον Μπέο ε; Πρόσεχε πώς μιλάς ε».

Κασσελάκης: «Χ@στηκα, τον έχω χεσμ@@ο τελείως. Πιο χεσμ@@νο δεν μπορούσα να τον έχω».

Η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου

Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε συζήτηση που είχε με πολίτες της πόλης.

Λίγες ώρες αργότερα ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη με χυδαίο τρόπο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Ενημερώθηκα για μια αηδιαστική δήλωση του Κασσελάκη, τόσο αηδιαστική όσο και ο ίδιος, που αναφερόμενος στο πρόσωπό μου είπε ότι “χέστηκε” και πως “με έχει χεσμένο”. Καμία έκπληξη. Δεδομένης της ιδιαιτερότητας του φυσικό είναι να χ@@@@ί…».

@Photo credits: eurokinissi