Η πανέμορφη εικόνα στην έναρξη των Gazzetta Awards με την είσοδο της Γεωργίας Καλτσή στην αγκαλιά του Στάνκογλου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η πανέμορφη εικόνα στην έναρξη των Gazzetta Awards με την είσοδο της Γεωργίας Καλτσή στην αγκαλιά του Στάνκογλου (vid)
Η έναρξη της βραδιάς των Gazzetta Awards 2023 by bwin με την είσοδο των παρουσιαστών στην σκηνή ήταν εντυπωσιακή.

Η βραδιά των Gazzetta Awards 2023 by bwin τα είχε όλα. Βραβεύσεις, όμορφους λόγους, καταξιωμένους αθλητές και πολιτικούς που έδωσαν το παρών, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκινητικές στιγμές.

Ο λόγος του Γιαννάκη Παπαστεφανάκη που πέρασε πολύ όμορφα μηνύματα δείχνοντας πως ο αθλητισμός ενώνει, οι αγκαλιές του μικρού με τον Ματίας Αλμέιδα, τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η βράβευση του Ότο Ρεχάγκελ από τον πρωθυπουργό, αλλά και η στιγμή που ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραλαμβάνει το δικό του βραβείο και ζητάει από τους συμπαίκτες του στην Εθνική του 2004 να ανέβουν στην σκηνή μαζί του δείχνοντας πως το έπος της Πορτογαλίας συνέβη επειδή ήταν ομάδα, κυριολεκτικά.

Όμως, η βραδιά ξεκίνησε έτσι κι αλλιώς όμορφα και συγκινητικά, αφού ο παρουσιαστής της τελετής, ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου αφού προσφώνησε την αθλήτρια στην ξιφασκία και συμπαρουσιάστριά του Γεωργία Καλτσή, στην συνέχεια την πήρε αγκαλιά, βγήκαν μαζί στην σκηνή και την μετέφερε στο αμαξίδιο της.

Στάνκογλου Καλτσή

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έβγαλε πρώτα το αμαξίδιο της αθλήτριας και είπε στον υπεύθυνο του φωτισμού: «Μπορείς να ρίξεις λίγο φως εδώ γιατί θα φέρω μια πολύ όμορφη γυναίκα;».

Στην συνέχεια βγήκαν μαζί στην σκηνή, έχοντάς την στην αγκαλιά του και χορεύοντας την μετέφερε στο αμαξίδιο και εκείνη είπε χαμογελώντας: «Κάναμε πιο θεαματική είσοδο απ΄ ότι περιμέναμε, θέλαμε να σας χορέψουμε και λίγο, θα γίνει την επόμενη χρονιά». Και ξεκίνησε η τελετή των βραβείων.