Οικονομόπουλος για Μπέο: «Ο καθένας έχει την άποψή του, τι να κάνω εγώ; Να μπω στο μυαλό του;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Οικονομόπουλος για Μπέο: «Ο καθένας έχει την άποψή του, τι να κάνω εγώ; Να μπω στο μυαλό του;» (vid)
Ο τραγουδιστής απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, κατά την αναχώρησή του για την Κρήτη.

O Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου θα εμφανιστεί για δυο βραδιές σε γνωστό μαγαζί της πόλης, το οποίο χτες (13/2) ήταν γεμάτο με 2000 κόσμο, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝ1 «Το Πρωινό» και για το γεγονός ότι γεμίζει τα μαγαζιά που εμφανίζεται είπε: «Να σε αγαπάει ο κόσμος είναι σημαντικό. Τι να κάνω; Να μη συνεχίσω; Να σταματήσω;», είπε αρχικά.

«Είναι τιμή μου αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εμένα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες αυτής της γενιάς», είπε για όσα δήλωσε για εκείνον.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «ο κύριος Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε μαϊμού τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Τετέι. Επίσης τον είδαμε και για το πώς αντέδρασε στις δηλώσεις του κυρίου Κασσελάκη. Τι γίνεται;», ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε: «Ο καθένας έχει την άποψη και την γνώμη του. Τι να κάνω τώρα να μπω στο στόμα του καθενός και στο μυαλό του και να του πω ή να μην του πω τι να πει; Ο καθένας έχει την άποψή του, λέει αυτό που πιστεύει και από εκεί και έπειτα κρίνεται. Από τις πράξεις του και τα λόγια του. Γιατί πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε λόγια τα οποία δεν τα κάνουμε πράξεις. Αυτό είναι το χειρότερο. Τουλάχιστον να κάνεις πράξεις αυτά που λες, έχει ένα point».

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Οικονομόπουλος είπε: «Και να έχω κάτι, δε νομίζω ότι θα προσπαθήσω να το δείξω. Είμαι πλήρης, δε μου λείπει τίποτα. Και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό. Έχω την υγεία μου, έχω τη δουλειά μου που την κάνω με πολλή αγάπη προς τον κόσμο. Τι άλλο να θέλω;».

Για όσα είχε πει για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών τόνισε: «Τώρα δε θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα και από ότι κατάλαβα, άρεσε και στον κόσμο. Ό,τι είπα, ισχύει. Δεν αλλάζω άποψη. Αυτή είναι η γνώμη μου, αυτή είναι η άποψή μου και μένουμε εκεί».