J2US: «Λύγισε» η Βανδή και έβαλε τα κλάματα για τον Βασίλη Καρρά (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
J2US: «Λύγισε» η Βανδή και έβαλε τα κλάματα για τον Βασίλη Καρρά (vid)
Η τραγουδίστρια έκλαιγε κατά την διάρκεια ενός ποτ πουρί επιτυχιών του Βασίλη Καρρά.

Το J2US έκανε πρεμιέρα χτες (17/2) στον Alpha και μεταξύ άλλων έγινε και ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε πριν από λίγο καιρό από την ζωή.

«Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για εμένα γιατί λείπει ένας αγαπημένος φίλος. Σε κάθε μας πρεμιέρα ήταν εδώ μαζί μας. Μιλάω φυσικά για τον άρχοντα της νύχτας και όχι μόνο Βασίλη Καρρά. Θέλαμε με κάποιον τρόπο να είναι σήμερα μαζί μας έτσι όπως σε κάθε πρεμιέρα ήξερε να μας αγκαλιάζει και εμάς στο πλατό και εσάς στο σπίτι.

Ένα είναι σίγουρο από το μυαλό και την καρδιά μας δεν θα φύγει ποτέ. ΘΑ ζει για πάντα εκεί όπως θα ζουν και τα τραγούδια του. Μαζί μας είναι οι μουσικοί συνεργάτες του Βασίλη Καρρά και φυσικά ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης σε ένα αφιέρωμα καρδιάς που ετοίμασε ο μαέστρος του Βασίλη Καρρά Γιάννης Γκιούρας.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Βασίλη Καρρά που είμαι σίγουρος ότι μας βλέπει και με έχουν αγκαλιάσει από τα πρώτα μου βήματα», ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του σόου.

Κατά την διάρκεια του αφιερώματος και ενώ τραγουδούσε ο συνεργάτης και φίλος του Βασίλη Καρρά, Δημήτρης Χρυσοχοΐδης αγαπημένα τραγούδια του αείμνηστου τραγουδιστή η Δέσποινα Βανδή «λύγισε», αφού δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα «στον αέρα».

Συγκεκριμένα, όταν μπήγε κοντά της και της τραγούδησε το «Μην το ρωτάς το χελιδόνι», η Δέσποινα Βανδή άρχισε να κλαίει και στην συνέχεια πήγε και την φίλησε στο κεφάλι ο Νίκος Κοκλώνης.