Χωρισμένοι στα δύο οι Μαχητές του Survivor: «Τέτοιο απατεώνα είχα καιρό να δω» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Χωρισμένοι στα δύο οι Μαχητές του Survivor: «Τέτοιο απατεώνα είχα καιρό να δω» (vid)
Οι Μαχητές στο Survivor μπορεί να βρίσκονται αγωνιστικά σε καλό φεγγάρι, ωστόσο οι πρώτοι εσωτερικοί τριγμοί έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Τον αέρα των Διάσημων έχουν πάρει οι Μαχητές στο Survivor που κερδίζουν τη μία ασυλία μετά την άλλη. Η Μπλε ομάδα επικράτησε το βράδυ της Κυριακής (25/2) στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία και οι παίκτες της πήγαν θεατές σε ένα ακόμα συμβούλιο.

Ωστόσο, παρά τις νίκες τους το κλίμα στην καλύβα των Μαχητών δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Όπως φαίνεται από το τρέιλερ του αποψινού (26/2) επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η μπλε ομάδα είναι χωρισμένη στα δύο, κάτι που το έχουν καταλάβει οι κόκκινοι.

Μια μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει στους Μαχητές ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλιαδανό και τον James Καφετζή. «Έχω περάσει έναν τραυματισμό, μπαίνω μέσα σπάω τα πόδια μου, τα κεφάλια μου για να κερδίσει η ομάδα μου... Και επίσης εγώ όταν είμαι στην ομάδα μου, είμαι στον πάγκο μου και φωνάζω, όχι στην τέντα του γιατρού», είπε ο Σταμάτης αφήνοντας αιχμές κατά του James.

Στο πλευρό του Σταμάτη είναι οι Διάσημοι, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να κατηγορεί τον συμπαίκτη του ότι συνεννοείται με τους αντιπάλους για να χαλάσουν την εικόνα του James.

 

«Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να λένε ''εμείς τα λέμε συνέχεια, πες τα κι εσύ, θα βγούμε κι εμείς να τα λέμε''», λέει ο Γιώργος και απευθύνεται στον Σταμάτη: «Σας πέτυχα να συνεννοείστε κάτι στην τέντα του γιατρού», με τον Σταμάτη να του απαντάει «φίλε, είσαι καλά;». Τότε ο Γκιουλέκας συνέχισε λέγοντας: «Τέτοιο απατεώνα είχα καιρό να δω».

Η ένταση μεταφέρεται στη συνέχεια και στο συμβούλιο του νησιού, με τον Αλέξη Παππά να λέει πως οι Μπλε τους έχουν πει πως θέλουν να διώξουν τον Σταμάτη.