Γκέντσογλου για Ροναλντίνιο: «Παίξαμε σαν να είμαστε φιλαράκια σε παραλία, ούτε στα όνειρά μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Γκέντσογλου για Ροναλντίνιο: «Παίξαμε σαν να είμαστε φιλαράκια σε παραλία, ούτε στα όνειρά μου» (vid)
Ο Σάββας Γκέντσογλου δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, επειδή αντιμετώπισε τον Ροναλντίνιο.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έριξε την «βόμβα» με την guest συμμετοχή του Ροναλντίνιο στο Survivor της Τουρκίας. Μάλιστα, αγωνίστηκε και κόντρα στους Έλληνες παίκτες, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν το συγκεκριμένο επεισόδιο, ώστε να θαυμάσουν έναν εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο, ακόμα και σε ριάλιτι.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής (25/2) οι Γκέντσογλου και Γκιουλέκας αγωνίστηκαν απέναντι στον Βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος -όπως ήταν αναμενόμενο- πρόσφερε για ακόμα μια φορά θέαμα.

Ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος ήταν επίσης ποδοσφαιριστής, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που αγωνίστηκε απέναντι στον Ροναλντίνιο, έστω κι αν αυτό έγινε στο Survivor και όχι σε κάποιο γήπεδο.

«Ήθελα να κάνω λάθος για να πάμε στο Μαϊάμι, εντέλει δεν έκανα λάθος. Όταν ο κύριος Ατζούν είπε ότι θα παίξει με έναν φίλο του, ένιωθα το Μαϊάμι να έρχεται προς τα πάνω μας. Μόλις είδα τον Ροναλντίνιο το είδα να απομακρύνεται. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Είναι κάτι που θα το λέμε για πάντα. Παίξαμε με τον Ροναλντίνιο, σαν να είμαστε φιλαράκια σε μία παραλία. Είναι κάτι το μαγικό. Έπαιζα τόσα χρόνια μπάλα, αυτό δεν μπόρεσα να το φανταστώ ούτε στα καλύτερά μου όνειρα», είπε αρχικά.

«Είναι το χαμογελαστό παιδί του ποδοσφαίρου και ήταν ακριβώς αυτό που είδαμε στο beach volley. Μπορεί να έπαιζε με 80.000 κόσμο, να έπαιζε τελικούς Champions League, Μουντιάλ και ήταν πάντα με το χαμόγελο. Απολάμβανε το ποδόσφαιρο και εμείς απολαμβάναμε αυτόν», κατέληξε.