Φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία αφού βρήκαν τρόπο να «νικήσουν» το σύστημα

Επιμέλεια: Newsroom
Φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία αφού βρήκαν τρόπο να «νικήσουν» το σύστημα
Μια ομάδα φοιτητών στις ΗΠΑ κέρδισε εκατομμύρια δολάρια στη λοταρία με ένα απίστευτο σερί νικηφόρων λαχνών.

Μια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Princeton πλούτισαν, κερδίζοντας εκατομμύρια σε λαχεία, αφού βρήκαν έναν τρόπο να «νικήσουν» το σύστημα.

Συλλογικά, οι απόφοιτοι αυτοί έφτασαν στον εκπληκτικό αριθμό των 66 νικηφόρων λαχνών σε τέσσερις πολιτείες, συγκεντρώνοντας συνολικά πάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ) σε κέρδη.

Η επιτυχία τους, ωστόσο, φαίνεται να υπερβαίνει τα όρια της τύχη. Υπάρχουν πολλές εικασίες ότι η ομάδα, που αποτελείται από τους Manuel Montori IV, Matthew Gibbons, Hannah Davinroy και Zoë Buonaiuto, μπορεί να χρησιμοποίησε μια στρατηγική προσέγγιση για να «νικήσει το σύστημα».

Η πονηρή παρέα απέκτησε με μια τρομερή στρατηγική χιλιάδες λαχεία από διάφορα σημεία πώλησης που εκτείνονται στην Ιντιάνα, το Μιζούρι, την Ουάσινγκτον και την Κολούμπια. Αφού αγοράσαν ένα σωρό δελτία, διαπίστωσε ότι υπήρχε ένα μόνο ένα τυχερό λαχείο από το Μιζούρι και χάρης σε αυτό οι φοιτητές απέσπασαν ένα τεράστιο έπαθλο ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκτός από αυτό, ο Montori πήρε επίσης ένα νικητήριο λαχείο αξίας 100.000 δολαρίων.

lottary

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν προβληματιστεί και έχουν αμφισβητήσει την νομιμότητα του θριάμβου τους. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα εκ μέρους τους.

Ο Phillip Stark, καθηγητής Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, εξήγησε στο Good Morning America: «Είτε είναι οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο είτε βρήκαν έναν τρόπο να νικήσουν το σύστημα".

1

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα άτομα συνδέονται με την Black Swan Capital LLC, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Μοντόρι, και οι ειδικοί εικάζουν ότι μπορεί να αξιοποίησαν δημόσια δεδομένα για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους.

Η επιδίωξή τους να κερδίσουν τα τυχερά λαχεία περιλάμβανε σημαντικές οικονομικές επενδύσεις, με αναφορές που δείχνουν αγορές συνολικού ύψους δεκάδων χιλιάδων δολαρίων σε διάφορες τοποθεσίες.