Ο παίκτης που συγκλόνισε τον Χρήστο Φερεντίνο: Το ηχηρό μήνυμα του κατά των αναβολικών (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο παίκτης που συγκλόνισε τον Χρήστο Φερεντίνο: Το ηχηρό μήνυμα του κατά των αναβολικών (vid)
Ο Χρήτος ως γυμναστής και κριτής στον χώρο του bodybuilding, έστειλε το δικό του μήνυμα κατά των αναβολικών.

Στο σημερινό επεισόδιο του «Μονομάχου» ο Χρήστος Φερεντίνος φιλοξένησε τον Χρήστο, ο οποίος είναι γυμναστής και πρώην αθλητής του bodybuilding.

Η κουβέντα των δύο ανδρών ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις συζητήσεις που ήταν σχετικές με τη γυμναστική. Έπειτα ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για το βιογραφικό του παίκτη και επισήμανε ότι είναι κριτής σε αγώνες bodybuilding.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Είμαι διεθνής κριτής σε αγώνες και σε ερασιτεχνικό και σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Στην Ελλάδα δύο άτομα έχουν αυτό το δίπλωμα. Εδώ και 15 χρόνια πηγαίνω σε αγώνες στο εξωτερικό. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που κρίνουν ένα νικητή».

Συνέχισε λέγοντας: «Έχω γνωρίσει και συναντηθεί πολλές φορές με τον Schwarzenegger, γίνεται το Arnold classic και παρευρίσκεται σε αυτά τα πρωταθλήματα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά την ηλικία του. Τότε τόνισε ότι τέτοια σώματα γίνονται με γυμναστική και προσεκτική διατροφή. Οι ενέσεις είναι απαγορευμένες, δεν έχω προτείνει ποτέ στη ζωή μου και δεν θέλω οι νέοι να κάνουν χρήση αναβολικών. Είμαι ενάντια σε αυτά. Πρέπει τα παιδιά να μην ενθουσιάζονται και να μην βιάζονται. Να μάθουν πώς γίνεται η γυμναστική με τα βάρη και μετά να μπουν σε μια διαδικασία να βρουν γρήγορες λύσεις».