Ο Σταμάτης Γαρδέλης καταγγέλλει αστυνομική βία: «Γιατί μου στραμπούληξαν το χέρι;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Σταμάτης Γαρδέλης καταγγέλλει αστυνομική βία: «Γιατί μου στραμπούληξαν το χέρι;» (vid)
Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην εκπομπή Τ-live και αναφέρθηκε στην κράτηση του στο Α.Τ στο Αιγάλεω

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την κράτησή του στο αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω, μετά από κλήση υπαλλήλων του Δασαρχείο Δυτικής Αττικής, όπου ο ηθοποιός είχε μεταβεί νωρίτερα.

Ο ηθοποιός αρνούταν να αποχωρήσει από τον χώρο που συνεδρίαζε η επιτροπή αντιρρήσεων του Δασαρχείου, πράγμα που τον οδήγησε στο κρατητήριο, αφού κατηγορήθηκε για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Tlive», αφού βγήκε από το κρατητήριο, ο Σταμάτης Γαρδέλης δήλωσε: «Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου. Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα αντίσταση».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σπίτι που χάνει. «Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου. Ένα προσωπικό καταφύγιο στο Πόρτο Γερμενό με τον νόμο 4014 και έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες», εξήγησε.