Τύπισσα «βάρεσε» το πιο άσχημο τατουάζ και τώρα κλαίει και μόνο που το βλέπει (vid)

Τύπισσα «βάρεσε» το πιο άσχημο τατουάζ και τώρα κλαίει και μόνο που το βλέπει (vid)
H Marie Armstrong πιστεύει ότι έχει «το πιο άσχημο τατουάζ στον κόσμο» και τώρα κάνει ότι μπορεί για να το αφαιρέσει από πάνω της

«Tattoos are forever», όπως λέει και ο γνωστός στίχος, με μια κοπέλα να βιώνει στο «πετσί» της αυτό το ρητό αφού κατάλαβε με τον χειρότερο τρόπο γιατί είναι σημαντικό να πηγαίνει κανείς σε έναν έμπιστο τατουατζή.

Η νεαρή γυναίκα επιχείρησε να κάνει ένα τατουάζ μπανάνα, αλλά τελικά δεν ταίριαζε καθόλου με την εικόνα που είχε δώσει στον καλλιτέχνη. Η Marie Armstrong, η οποία χρησιμοποιεί το @marieaarm στο διαδίκτυο, μοιράστηκε με τους 34K followers της στο TikTok την θλιβερή ιστορία πισω από το εφιαλτικό της τατουάζ.

1

Η TikToker εξήγησε πως έχει ένα χαριτωμένο αλλά ξεθωριασμένο μικρό αποτύπωμα μπανάνας στο δείκτη της, το οποίο είχε κάνει πριν από μερικά χρόνια.

Καθώς, λοιπόν, ξεθώριαζε το τατουάζ, ο φίλος της Marie αποφάσισε να κλείσει ένα νέο ραντεβού, ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα και να φαίνεται σαν καινούργιο. Ωστόσο, ο νέος καλλιτέχνης δεν αναπαρήγαγε ακριβώς την παλιά μπανάνα όπως ήθελε η Marie. Αντ' αυτού, αποφάσισε να πάρει μερικές πρωτοβουλίες και δημιούργησε ένα εναλλακτικό αντίγραφο.

@marieaarm #badtattoos #badtattoostory #tattoofail #tattoo #fingertattoo ♬ original sound - Marie Armstrong

Η Marie παραδέχθηκε δημόσια ότι μισεί το νέο της ταττού και ελπίζει ότι το μικρό και άσχημο «ορνιθοσκάλισμα» θα ξεθωριάζει όσο περισσότερο πλένει το χέρι της, όπως έκανε και το προηγούμενο.

«Ποτέ δεν έχω μετανιώσει για ένα τατουάζ μέχρι να δω αυτό πάνω στο χέρι μου» είπε στους ακόλουθους της και έδειξε το δάχτυλο της.