Η Τραϊάνα Ανανία απαντά για όσα είπε ο Μικρούτσικος: «Στεναχωρήθηκα, φυσικά και δεν θα κάτσω να βουλώσω το στόμα μου» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η Τραϊάνα Ανανία απαντά για όσα είπε ο Μικρούτσικος: «Στεναχωρήθηκα, φυσικά και δεν θα κάτσω να βουλώσω το στόμα μου» (vid)
Η Τραϊάνα Ανανία απαντά στον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά από όσα δήλωσε ο ίδιος για το πρόσωπό της.

H Τραϊάνα Ανανία μιλώντας στην κάμερα του «I Love ΣουΚου» μετά από την εμφάνισή της στο J2US απάντησε για τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου για εκείνη και παραδέχτηκε πως όσα άκουσε την στεναχώρησαν.

«Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα αυτό που είπε για τους απλούς εργαζόμενους… δηλαδή υπάρχουν απλοί και σύνθετοι εργαζόμενοι; Δεν κατάλαβα αυτό που είπε, έχω πάρα πολλές απορίες», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Ο άνθρωπος αυτός δεν με γνωρίζει. Εγώ είπα την εμπειρία μου από έναν άνθρωπο που τον έζησα τρεις μήνες σε μία περιοδεία και είναι 100% βιωματική η εμπειρία μου. Ήρθε ένας τρίτος άνθρωπος να μιλήσει για τη δική μου εμπειρία που είναι αποδεδειγμένη, ενώ τα λεγόμενά του δεν είναι. Δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου, ούτε γεια δεν έχουμε πει», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί αυτή τη στιγμή βιώνω κάτι τόσο όμορφο σε αυτή την παραγωγή που είναι τόσο οργανωμένη και όλα λειτουργούν τέλεια. Επομένως, δεν μπορείς να βγάλεις έναν κακό εαυτό και να δυσανασχετήσεις για κάτι», τόνισε.

«Σε κάτι το οποίο μπορεί να μου συμβεί σε μια μέρα, το οποίο θα υπερβεί τα όριά μου, θα με θίξει και δεν θα με αφήσει να είμαι επαγγελματίας, φυσικά και δεν θα κάτσω να βουλώσω το στόμα μου. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Θα κάνω τα πάντα για να γίνει σωστά η δουλειά μου. Είναι σαν να περνάει κάποιος στο δρόμο με το αυτοκίνητο, να κατεβάσει το παράθυρο, να με βρίσει και να φύγει», κατέληξε η Τραϊάνα Ανανία.

Τι έχει συμβεί

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε αναφέρει πως έχουν υπάρξει εργαζόμενοι του «Super Κατερίνα» που δεν θέλουν να βλέπουν την Τραϊάνα Ανανία μετά τη συνεργασία τους.

Η ηθοποιός είχε απαντήσει και μέσω Instagram: «Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δεν νομίζω ότι είχε σαν στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού παρακολούθησε το βίντεο, είπε: «Κατ’ αρχήν είναι μια πολύ μετρημένη απάντηση, δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά και το εκτιμώ. Εγώ είπα απλά αυτά που μου έχουν πει, δεν έχω προσωπική άποψη. Επειδή μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί εργαζόμενοι και μου είπαν τα ίδια. Και άλλοι άνθρωποι από το J2US. Δεν ήρθα να "καρφώσω" κάποιον άνθρωπο. Εγώ είδα μια κριτική και είπα "δεν μπορεί να μιλάς για συμπεριφορές περίεργες, όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό". Η ίδια είπε "ήμουν τοξική" και εγώ πάνω κάτω αυτό πήγα να περιγράψω. Τι μπορεί να έχει ένας απλός εργαζόμενος με την Τραϊάνα; Να την ζηλεύει; Δεν μου το είπε ένας, μου το είπαν όλοι. Έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί. Έτυχε να μιλήσω και με ηθοποιό που έχει παίξει μαζί της στη σειρά "Ο Παράδεισος των Κυριών" και μου είπε ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω».