Survivor - Spoiler (04/03): Ποια ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Survivor - Spoiler (04/03): Ποια ομάδα κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία (vid)
Η 9η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (03/03) και τώρα κυκλοφορούν διάφορα Spoilers για τη νικήτρια ομάδα της δεύτερης ασυλίας.

Μία νέα, χορταστική εβδομάδα ξεκίνησε εχθές στον Άγιο Δομίνικο και από δω και στο εξής οι fans του Survivor θα μπορούν να το απολαμβάνουν 5 φορές την εβδομάδα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η ήττα τον Μπλε έφερε στην επιφάνεια τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας. Η Μαριλίνα ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ως η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα και αφού άκουσε το όνομά της είπε: «Εννοείται πως το περίμενα! Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα και είμαι έτοιμη να μονομαχήσω».

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, οι Κόκκινοι δεν θα τα καταφέρουν στο αποψινό (4/4) επεισόδιο, με τους Μαχητές να κερδίζουν την δεύτερη ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα.

Το δεύτερο Συμβούλιο του νησιού είναι γεμάτο αντιπαραθέσεις ενώ νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια. Αν μη τι άλλο, από όλα θα έχει το σημερινό επεισόδιο του Survivor και μένει να δούμε εάν θα επαληθευτούν τα παραπάνω spoilers ή εάν θα πέσουν έξω, κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές φέτος.