Μπαργούμαν έλαβε από χουβαρντά πελάτη ένα αστρονομικό φιλοδώρημα: Ο απίθανος λόγος που της άφησε τέτοιο ποσό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Μπαργούμαν έλαβε από χουβαρντά πελάτη ένα αστρονομικό φιλοδώρημα: Ο απίθανος λόγος που της άφησε τέτοιο ποσό (vid)
Μία μπαργούμαν αποκάλυψε το εξωπραγματικό φιλοδώρημα που έλαβε από έναν πελάτη, με τους χρήστες του διαδικτύου να μένουν έκπληκτοι όταν έμαθαν τον λόγο που της άφησε αυτό το ποσό.

Οι συζητήσεις στο διαδίκτυο που έχουν να κάνουν με το φιλοδώρημα στην εστίαση και στα μπαρ είναι συχνές και τις περισσότερες φορές έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Σε μία από αυτές, μια μπαργούμαν αποκάλυψε ότι ένας πελάτης της άφησε περίπου 1000 δολάρια φιλοδώρημα για έναν απίθανο λόγο.

Η TikToker Scarlett Green αποκάλυψε ότι στις 27 Ιανουαρίου ένας πελάτης μπήκε στην μπάρα που εργάζεται και παρήγγειλε πέντε μπίρες και δέκα φτερούγες κοτόπουλου με λίγη σάλτσα στο πλάι.

Ο συνολικός λογαριασμός του ήταν 30 δολάρια, ωστόσο ο πελάτης όταν έφτασε η ώρα να πληρώσει άφησε 930 δολάρια, εκ των οποίων τα 900 ήταν το φιλοδώρημα για την μπαργούμαν. Φιλοδώρημα που ξεπερνούσε κατά πολύ το 10% που υποχρεούται να αφήνει ο κάθε πελάτης.

900

Ωστόσο, εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι ο λόγος που ο χουβαρντάς πελάτης. Σε μια selfie που ανέβασε η Scarlett δίπλα από την απόδειξη του, αποκάλυψε ότι ο πελάτης της είπε: «Αυτό είναι πολύ όμορφο, άσε με να βγάλω μια φωτογραφίας».

Η Scarlett είχε κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια, τα οποία φάνηκε να εντυπωσιάζουν τον πελάτη, ο οποίος της ζήτησε να τα φωτογραφίσει. Φυσικά, όταν έγινε γνωστός ο λόγος, η TikToker «βομβαρδίστηκε» από τα σχόλια των ακολούθων της.

«Νομίζω ότι οι 5 μπίρες που ήπιε μάλλον είχαν σχέση με αυτό», σχολίασε κάποιος. «Προσεύχομαι να μου συμβεί κάτι αντίστοιχο», έγραψε κάποιος άλλος.

Σε ένα άλλο βίντεο, η Scarlett εξήγησε ότι όταν δουλεύει στο μπαρ, κάνει πάντα τα μαλλιά της κοτσιδάκια διότι όπως εξήγησε «οι ηλικιωμένοι αγαπούν τα κοτσιδάκια και την country προφορά περισσότερο από ότι θα έπρεπε».