Επιχειρηματίας πήγε στο Dragons' Den και ταπεινώθηκε από τους επενδυτές: Σήμερα η ιδέα του αξίζει εκατομμύρια

Επιμέλεια: Newsroom
Επιχειρηματίας πήγε στο Dragons' Den και ταπεινώθηκε από τους επενδυτές: Σήμερα η ιδέα του αξίζει εκατομμύρια
Ένας επιχειρηματίας ήλπιζε ότι οι προσφορές θα έπεφταν «βροχή» όταν πήγε στο Dragons' Den, αλλά η αντιμετώπιση των επενδυτών τον εξόργισε.

Ένας επιχειρηματίας που μπήκε στο Dragons' Den με την ελπίδα να εξασφαλίσει μια σημαντική χρηματοδότηση για τον «σκουπιδοτενεκέ του σκύλου» του ισχυρίστηκε ότι ταπεινώθηκε από τους επενδυτές κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή.

Το 2017, ο John Nicholls εμφανίστηκε στην εκπομπή για να προσπαθήσει να βρει χρηματοδότηση ύψους 45.000 λιρών για το 15% της HandiScoop.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Sun, είπε ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά όταν πήγε στο σόου, καθώς ένιωσε ότι ήταν μόνος του απέναντι σε πέντε «λύους».

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τον επενδυτή του Dragons' Den Peter Jones, υποστηρίζοντας ότι η συμπεριφορά του επιχειρηματία τον αποθάρρυνε και του δημιούργησε πολύ άγχος κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ένας επενδυτής του είπε ότι δεν θέλει να χαλάσει τα λεφτά του σε αυτή την αηδία, ενώ ο Τούκερ Σουλεϊμάν τον αποκάλεσε «μη επενδύσιμο».

Τελικά, ο John έφυγε από το Dragons' Den χωρίς καμία προσφορά και γεμάτος πικρόχολα σχόλια, αλλά από τότε έχει δει την ιδέα του να μεγαλουργεί και να απολαμβάνει την επιτυχία του HandiScoop, το οποίο σήμερα συγκεντρώνει πωλήσεις ύψους 1,74 εκατομμυρίων λιρών.

Η πατέντα του ήταν η σέσουλα για τα περιττώματα, η οποία ουσιαστικά σας επιτρέπει να μαζέψετε τα περιττώματα του κατοικίδιου ζώου σας και να τα εναποθέσετε σε μια σακούλα χωρίς να χρειαστεί να βάλετε τα χέρια σας πάνω στα ίδια τα περιττώματα.

1