Ξέσπασε η Γερμανού για την αστυνομία και την γυναικοκτονία: «Ο χαρτογιακάς δεν ρώτησε ποιος είναι αυτός ο πρώην;» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε η Γερμανού για την αστυνομία και την γυναικοκτονία: «Ο χαρτογιακάς δεν ρώτησε ποιος είναι αυτός ο πρώην;» (vid)
Το σχόλιο της παρουσιάστριας με αφορμή την συνεχή αύξηση των γυναικοκτονιών.

Στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δεν γίνεται» σχολιάστηκε η νέα γυναικοκτονία στην χώρα μας, η οποία συνέβη μπροστά στα μάτια αστυνομικών έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.

Η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε για την μη αντίδραση των αστυνομικών ενώ η κοπέλα τους έλεγε ότι κινδυνεύει.

Η παρουσιάστρια μάλιστα χαρακτήρισε ως «χαρτογιακά» τον αστυνομικό που μιλούσε στο τηλέφωνο.

«Καταλαβαίνετε ότι έχουν αποθρασυνθεί εντελώς πλέον, οι δολοφόνοι, οι κακοποιητές, δεν φοβούνται καν τα αστυνομικά τμήματα, δεν υπολογίζουν καν τους αστυνομικούς. Σαν να θεωρούν ότι δεν μπορούν να τους κάνουν τίποτα», σχολίασε σε έντονο ύφος η Ναταλίας Γερμανού για το περιστατικό στην Πάτρα με την γυναίκα που έπεσε από το παράθυρο για να γλιτώσει.

«Ρωτούσε ο τηλεφωνητής συνέχεια "με ακούτε;". Νομίζεις ότι βλέπεις αστυνομική ταινία και μάλιστα κακή. Ο άλλος στο κουβούκλιο, ο φύλακας, στα πέντε βήματα που τον χώριζαν από το κορίτσι αυτό, δεν είδε τίποτα, δεν κατάλαβε. Αδιανότητα πράγματα, πραγματικά», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

«Το πιο βασικό, πάει κάποιος και καταγγέλλει ότι φοβάται, το πιο απλό δεν είναι να ρωτήσεις ποιο είναι το όνομα αυτού του ανθρώπου ο οποίος σε κυνηγάει. Να μπεις να δεις έχει παρελθόν, έχει μητρώο; Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος; Ποιο είναι το όνομα του ανθρώπου έπρεπε να πει αυτός της αμέσου δράσεως, συγχωρέστε με, ο χαρτογιακάς θα πω και ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Ποιος είναι αυτός ο πρώην; Όνομα δεν έχει;», ξέσπασε λίγο αργότερα.