«Eίναι η Ακρόπολη του ελληνικού φαγητού»: Ο Βασίλης Ακρίβος μάς ξεναγεί στο οινομαγειρείο Ήπειρος
Μπήκαμε στην Ήπειρο στη Βαρβάκειο και είδαμε από κοντά πώς ετοιμάζονται καθημερινά δεκάδες μερίδες πατσά, μαγειρίτσας, αλλά και μαγειρευτών.
«Ο πατσάς δεν είναι αυτό που νόμιζε ο κόσμος παλιά», μας λέει ο Βασίλης Ακρίβος, ο γνωστός σεφ ο οποίος πρόσφατα έκανε δικό του το ιστορικό οινομαγειρείο «Η Ήπειρος» μέσα στη Βαρβάκειο.
Εμείς περάσαμε ένα μεσημέρι στο εστιατόριό του και είδαμε πώς ετοιμάζονται δεκάδες μερίδες πατσά, μαγειρίτσας, αλλά και μαγειρευτών.
Κάμερα/ Μοντάζ: Νεκτάριος Σταθόπουλος