Νεκροί μάνα και γιος στην Ηλιούπολη: Η ανοιχτή πόρτα και η καραμπίνα μακριά από τα πτώματα προβληματίζουν την ΕΛ.ΑΣ (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Νεκροί μάνα και γιος στην Ηλιούπολη: Η ανοιχτή πόρτα και η καραμπίνα μακριά από τα πτώματα προβληματίζουν την ΕΛ.ΑΣ (vid)
Επειδή το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι ήταν αρκετά μακριά από τον γιο, το Ανθρωποκτόνων εξετάζει την εμπλοκή τρίτου ατόμου στο έγκλημα.

Νεκροί από πυροβολισμό βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (10/4) μια 63χρονη γυναίκα με τον 36χρονο γιο της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη.

Ειδικότερα, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα στον 1ο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδού Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία που έγινε από γείτονες για ανυπόφορη δυσοσμία. Μάλιστα η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν τη μητέρα και τον γιο της νεκρούς, με τραύματα στο κεφάλι από πυροβολισμό.

Επιπλέον οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα και μια καραμπίνα, η οποία όμως βρισκόταν σε διαφορετικό δωμάτιο από τις δύο σορούς.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Οι αστυνομικοί, με την βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την εξωτερική πόρτα, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Σύμφωνα με το Mega, η γυναίκα έφερε τραύματα την κροταφική χώρα και καθόταν σε καρέκλα ενώ ο γιος έφερε τραύματα από καραμπίνα στο κεφάλι στο κρεβάτι του.

Στην αρχή υπήρξαν υποψίες για δολοφονία. Υπήρχε το ενδεχόμενο ο γιος να σκότωσε την μητέρα και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε ο ίδιος. Επειδή όμως το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι ήταν αρκετά μακριά από τον γιο, το Ανθρωποκτόνων εξετάζει την εμπλοκή τρίτου ατόμου στο έγκλημα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο συνηγορεί και το γεγονός ότι η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή. Το σπίτι μάλιστα ήταν ακατάστατο. Ο πατέρας της οικογένειας δεν βρίσκεται στην ζωή ενώ ήταν εν διαστάσει με την άτυχη γυναίκα.

Οι γείτονες επεσήμαναν πως είχαν να δουν από την προηγουμένη Πέμπτη την μητέρα και το γιο της, ωστόσο απέδωσαν την απουσία τους σε τυχαίο γεγονός.