Ξέσπασε η Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Έκλαιγα όλο το Σάββατο, με αποδομεί από δω και από κει», τι σχολίασε ο Λιάγκας (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε η Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Έκλαιγα όλο το Σάββατο, με αποδομεί από δω και από κει», τι σχολίασε ο Λιάγκας (vid)
Όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, συζητήθηκαν έντονα.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στον «αέρα» της εκπομπής της, στις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος σε συνέντευξή του μίλησε και για εκείνη και την εκπομπή της.

Μάλιστα και ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της δικής του εκπομπής πήρε θέση και αποκάλυψε ότι μιλούσε με μηνύματα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος του είπε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Τι έχει συμβεί

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το Σάββατο 27 Απριλίου.

O παρουσιαστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Στη Super Κατερίνα ένιωσα καταπιεσμένος και ότι δεν υπήρχε σεβασμός».

«Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου, που ξεκινάει μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα έργα δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα», είπε αρχικά.

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Καινούργιου: «Είμαι σε σοκ, με αποδομεί από δω και από κει»

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στον «αέρα» της εκπομπής της για όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Με πήραν οι γονείς μου μετά από αυτή τη συνέντευξη και μου είπαν "γιατί γίνεται αυτό συνέχεια; Γιατί συνέχεια σε αποδομεί; Γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται; Του έχεις κάνει κάτι;". Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω και από κει. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες», ανέφερε.

«Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί, του ζητώ συνέχεια να με διορθώνει, ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ειλικρινά σας μιλάω, δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει την γνώμη του και να προσβάλλει τον Γιάννη, την Χρύσλα, τον Γρηγόρη ή εμένα. Και πάλι λέγαμε πως σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και από τον πατέρα μου και να τον αφήνουμε να πει την γνώμη του. Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου πόσες φορές, επειδή ο Ανδρέας μπορεί να τους έχει προσβάλλει, αλλά πάλι λέμε ότι "είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει μια πορεία". Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου έχουν πει "πως επιτρέπεις σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμάς". Ακόμα και όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω από όλα. Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλύτερους και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία

Ακόμα κι όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μια ένταση, που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτό, εγώ έσκυβα το κεφάλι και έλεγα ότι ο Ανδρέας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και σε ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, το οποίο αφορούσε στη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει δημόσια συγνώμη στην κοπέλα, ήταν επειδή ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού», τόνισε.

«Όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά το να βγαίνει στα άλλα κανάλια και κάθε μέρα να με αποδομεί… Πείτε μου, αν έχω κάνει κάτι λάθος ρε παιδιά;» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λιάγκας: «Κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε»

Ωστόσο, σε αυτό αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας: «Εγώ δεν θα μπορούσα την επόμενη μέρα ως παρουσιαστής να συνεργαστώ με τον άνθρωπο αυτό. Όταν κάποιος βγαίνει και το δημοσιοποιεί αυτό, πώς θα συνεργαστούν μετά οι άνθρωποι αυτοί; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατήγγειλε την Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία εκπομπή συμμετέχει δύο φορές την εβδομάδα ότι είναι καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας. Δεν έχω λόγο να στηρίξω καμία Καινούργιου, όμως, το να συμμετέχεις σε μια εκπομπή και να βγαίνεις δημόσια να κράζεις μια παρουσιάστρια, αν η Καινούργιου είναι ο ορισμός της αυτοαναφορικότητας το ήξερες όταν πήγαινες. Δεν μεταβλήθηκε η Καινούργιου, δεν έγινε τέρας στην πορεία. Η Καινούργιου είναι ίδια τόσα χρόνια. Τώρα, αν κάποιοι τη γλείφατε και τώρα την βρίζετε είναι δικό σας θέμα. να μη συμμετείχατε στην εκπομπή της Καινούργιου».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος του ανακοίνωσε με μήνυμα που πως δεν θα εμφανιστεί ξανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.