Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μέσα από το ξενοδοχείο στο Μάλμε: Οι επικές αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου

Επιμέλεια: Newsroom
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι μέσα από το ξενοδοχείο στο Μάλμε: Οι επικές αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου
Η τελευταία δημοσίευση της Μαρίνας Σάττι στο Instagram έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου.

Στη πόλη του Μάλμε της Σουηδίας, η προσμονή κορυφώνεται καθώς η Μαρίνα Σάττι, η εκπρόσωπος της Ελλάδας για τη Eurovision 2024, είναι έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της Eurovision. Τη Δευτέρα (29/4), η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε την πρώτη τεχνική πρόβα, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην προσπάθειά της να μαγέψει το κοινό με την καθηλωτική ερμηνεία της.

Παίρνοντας την κεντρική σκηνή της Malmö Arena, η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια μοναδική ερμηνεία, προσφέροντας μια γεύση από τη μαγεία που περιμένει τους θεατές της Eurovision. Σε αυτή τη μουσική οδύσσεια, τη συνοδεύουν ο Φωκάς Ευαγγελινός και ένα ταλαντούχο σύνολο χορευτών, μεταξύ των οποίων οι Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου.

Μετά τη συναρπαστική πρόβα της, η Μαρίνα Σάττι χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί στιγμιότυπα από την εμπειρία της, προσφέροντας στους θαυμαστές της μια ματιά στα παρασκήνια της προετοιμασίας της. Ντυμένη με μια εντυπωσιακή κίτρινη φόρμα, η Μαρίνα απέπνεε αυτοπεποίθηση καθώς πόζαρε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

@eurovision Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece's first rehearsal 🇬🇷 #Eurovision2024 ♬ original sound - Eurovision

Με λεζάντα στην ανάρτησή της ένα απλό «Γεια σας! Η πρώτη μέρα στο Μάλμε». η Μαρίνα Σάττι κάλεσε τους οπαδούς της να την ακολουθήσουν σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, προκαλώντας καταιγισμό αντιδράσεων από θαυμαστές και θαυμάστριες. Ο ανάλαφρος και παιχνιδιάρικος τόνος της ανάρτησης της Μαρίνας προκάλεσε ένα κύμα χιουμοριστικών σχολίων, υπογραμμίζοντας τη μεταδοτική γοητεία που χαρακτηρίζει την προσωπικότητά της.


Αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν την δημοσίευση της Μαρίνας Σάττι. Πιο χαρακτηριστικά: «Η τρέλα που κουβαλάς, έπρεπε να κολλάει όπως ο Covid», «Πάμε να βάλουμε φωτιά στη σκηνή της Γιουροβίζιον», «Μαρίνα τι έκανες σήμερα στην Σουηδία; -ΘΡΑΥΣΗ!», «Θέλεις κάπου να τρολάρεις και να γλεντάς με Eurovision; Μαρίνα Σάττι είναι για σένα! ΠΑΜ!», «Επιθετικό marketing! Σ’ αγαπάμε!», ήταν μερικά από τα σχόλια για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι.