Επεισόδιο με Άδωνι σε σταθμό του ΕΚΑΒ: «Αν έχετε τα κότσια ελάτε, φωνάζετε σαν τους κάφρους, μια χούφτα είστε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Επεισόδιο με Άδωνι σε σταθμό του ΕΚΑΒ: «Αν έχετε τα κότσια ελάτε, φωνάζετε σαν τους κάφρους, μια χούφτα είστε» (vid)
Ένταση επικράτησε στην τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ στη Μυτιλήνη μεταξύ διαδηλωτών και του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη

Επεισόδιο μεταξύ διαδηλωτών και του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Υπουργό να επιτίθεται στους υγειονομικούς της Μυτιλήνης που τον αποδοκίμαζαν κατά την τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ στη πρωτεύουσα του νησιού.

Πιο αναλυτικά, στο σημείο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η τελετή των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, με την παρουσία του Υπουργείου Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, βρέθηκαν διαδηλωτές - εργαζόμενοι των δημόσιων δομών υγείας της Λέσβου, και μέλη του Εργατικού Κέντρου, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά του Υπουργού. Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ξεκίνησε την ομιλία του με μια σκληρή επίθεση προς τους διαδηλωτές, τους οποίους μάλιστα αποκάλεσε «ανθρωπάκια», ότι «κάνουν καφριλίκια» και ότι είναι «μια χούφτα»

«Αντί να κάνετε αυτά τα καφριλίκια, αν θέλει ένας από εσάς να έρθει να μιλήσει, αν έχετε τα κότσια ελάτε εδώ. Σήμερα έχετε έρθει εδώ να διαμαρτυρηθείτε και να φωνάζετε σαν τους κάφρους, σε τι πράγματα, στα εγκαίνια του νέου κτηρίου του ΕΚΑΒ. Δεν σας φοβόμαστε καθόλου, είστε μία χούφτα, δεν εκπροσωπείτε κανέναν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με το nisi.gr, oι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονταν ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρισκόταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σχηματίσει κλοιό για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να πλησιάσουν.