Η σειρά του Netflix που έχει ξετρελάνει τον Stephen King: Το ψυχολογικό θρίλερ που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις (vid)

Η σειρά του Netflix που έχει ξετρελάνει τον Stephen King: Το ψυχολογικό θρίλερ που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις (vid)
Η συναρπαστική μίνι σειρά έχει γοητεύσει το κοινό με τη σκοτεινή και διεστραμμένη ιστορία της, κερδίζοντας την απόλυτη βαθμολογία 100% στο Rotten Tomatoes και διεκδικώντας την πολυπόθητη 1η θέση στη λίστα με τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές του Netflix.

Όταν ο ίδιος ο δάσκαλος του τρόμου, ο Stephen King, δηλώνει την εμμονή του με μια νέα τηλεοπτική σειρά, ξέρεις ότι είναι βέβαιο ότι θα είναι ανατριχιαστικά καλή. Ο King, γνωστός για τις τρομακτικές ιστορίες του που κρατούν τους αναγνώστες ξύπνιους τη νύχτα, αποκάλυψε πρόσφατα τη νέα του γοητεία με την viral σειρά του Netflix, «Baby Reindeer».

Η συναρπαστική μίνι σειρά έχει γοητεύσει το κοινό με τη σκοτεινή και διεστραμμένη ιστορία της, κερδίζοντας την απόλυτη βαθμολογία 100% στο Rotten Tomatoes και διεκδικώντας την πολυπόθητη 1η θέση στη λίστα με τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές του Netflix. Στο επίκεντρο του «Baby Reindeer» βρίσκεται η απλή πράξη καλοσύνης ενός μπάρμαν προς μια προβληματική γυναίκα, που τον οδηγεί σε ένα μονοπάτι αδυσώπητης καταδίωξης και αγωνίας.

Με δημιουργό, σεναριογράφο και πρωταγωνιστή τον Richard Gadd, το «Baby Reindeer» εμβαθύνει στην ανατριχιαστική πραγματικότητα της καταδίωξης, του ανδρικού grooming και της σεξουαλικής επίθεσης, αντλώντας έμπνευση από τις δικές του οδυνηρές εμπειρίες του Gadd. Παρά τους κινδύνους που ενέχει το να μοιράζεται κανείς τόσο βαθιά προσωπικές ιστορίες, ο Gadd εκθέτει με θάρρος τα τρωτά του σημεία, ρίχνοντας φως στη σημασία του να μιλάει κανείς και να αναζητά υποστήριξη.

Για τον King, του οποίου τα λογοτεχνικά έργα έχουν τρομοκρατήσει τους αναγνώστες εδώ και δεκαετίες, το «Baby Reindeer» χτύπησε ένα νεύρο με την ωμή και ειλικρινή απεικόνιση του φόβου και της επιβίωσης. Η υποστήριξη του καταξιωμένου συγγραφέα για τη σειρά προσθέτει περαιτέρω επιβεβαίωση στην ιδιότητά της ως must-watch για τους οπαδούς των ψυχολογικών θρίλερ και των σκοτεινών κωμωδιών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο King επαινεί το πρωτότυπο περιεχόμενο του Netflix. Από την υπερφυσική γοητεία του «Stranger Things» μέχρι το «Black Summer», ο King έχει αναγνωρίσει σταθερά την ικανότητα της πλατφόρμας streaming να προσφέρει συναρπαστικές ιστορίες.