Ασυνείδητος οδηγός τράκαρε μόνος του πάνω στην Kατεχάκη και συνέχισε ενώ το ΙΧ διαλυόταν: «Με πήρε ο ύπνος» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ασυνείδητος οδηγός τράκαρε μόνος του πάνω στην Kατεχάκη και συνέχισε ενώ το ΙΧ διαλυόταν: «Με πήρε ο ύπνος» (vid)
Το βίντεο δείχνει τον οδηγό να πατάει κατά διαστήματα γκάζι, τα λάστιχα του οχήματος να ξεφουσκώνουν και τμήματα από το ΙΧ να φεύγουν δεξιά και αριστερά

Aίσθηση προκάλεσε ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από τη λεωφόρο Κατεχάκη και φαίνεται ένα αυτοκίνητο να διαλύεται εν κινήσει, με τον οδηγό του να μην έχει τον έλεγχο του οχήματος.

Ο οδηγός κινούνταν στη δεξιά λωρίδα στη λεωφόρο Κατεχάκη, «καβαλάει» το κράσπεδο, ακουμπάει πάνω σε δέντρα και συνεχίζει να κινείται, παρά τις μεγάλες ζημιές που προκάλεσε στο αυτοκίνητό του.

Συνεχίζει να ξύνει τις μπαριέρες, ενώ σταματάει κανονικά στα φανάρια. Το αυτοκίνητο είχε παραμορφωθεί όμως ο οδηγός του δεν έπαθε ούτε ζημιά κατά τη διάρκεια της «τρελής» πορείας στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η ομάδα του Up Stories και το περιστατικό εκτυλίχθηκε την περασμένη Παρασκευή από το ύψος της Καισαριανής, μέχρι την περιφερειακή στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Τι είπε ο οδηγός για το συμβάν στη λεωφόρο Κατεχάκη

Ο οδηγός του κατεστραμμένου αυτοκινήτου στη λεωφόρο Κατεχάκη μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Live News», όπου ανέφερε ότι δεν θυμόταν τι ακριβώς συνέβη όταν προσέκρουσε το αυτοκίνητό του στο κράσπεδο.

«Δεν θυμάμαι τίποτα» είπε ο οδηγός του Ι.Χ., προσθέτοντας πως τον πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι, έπεσε στις μπάρες και μετά ξύπνησε από το χτύπημα όντας σε σοκ από το ατύχημα.

«Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι γιατί παίρνω αγωγή για το άγχος και προφανώς με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και μετά δεν ξέρω τι έγινε από το σοκ. Προχώρησα και πήγα κανονικά στη δουλειά μου. Δεν θυμάμαι καθόλου, αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν έχω ιδέα πώς έγινε. Απλώς, το μόνο που ξέρω είναι ότι πήρα κανονικά το αυτοκίνητό μου και πήγα στη δουλειά» είπε αρχικά ο οδηγός.

«Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο, έπαθα σοκ. Είδα τη ζημιά και λέω τι έγινε εδώ. Μου είπαν ότι έπεσα σε μάντρα και την επόμενη ημέρα έψαχνα σε ποια μάντρα έπεσα.

Ουσιαστικά, στρίβω στο φανάρι και κάπου εκεί αρχίζω να συνέρχομαι, βλέπω μπροστά μου το καπό που είχε διπλώσει, και λέω τι είναι αυτό και μπαίνω στο πάρκινγκ. Άκουγα ένα κρακ-κρακ γιατί μου είχε φύγει η ρόδα, το λάστιχο. Χάνω τη μνήμη μου, παθαίνω αμνησίες, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί» συμπλήρωσε.