Ένα νέο αστυνομικό θρίλερ έρχεται στο Netflix και είναι σίγουρο ότι θα καθηλώσει τους θεατές από το πρώτο επεισόδιο (vid)

Newsroom
Ένα νέο αστυνομικό θρίλερ έρχεται στο Netflix και είναι σίγουρο ότι θα καθηλώσει τους θεατές από το πρώτο επεισόδιο (vid)
Μετά τo Baby Reindeer, έρχεται το Eric στο Netflix με σκοπό να γίνει το Νο1 στην πλατφόρμα

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για το Eric, τη δραματική σειρά του Abi Morgan, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Benedict Cumberbatch ως απελπισμένος πατέρας που αναζητά τον γιο του στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1980.

Πιο αναλυτικά, η σειρά των έξι επεισοδίων διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1980 και παρακολουθεί την απελπισμένη αναζήτηση ενός πατέρα για τον εντοπισμό του παιδιού του μετά την εξαφάνισή του στο δρόμο για το σχολείο. Κεντρικό ρόλο σε αυτή την ιστορία παίζει ο Eric, μια μπλε μαριονέτα, η οποία γίνεται ο μοναδικός σύμμαχός του Benedict στην προσπάθεια να φέρει τον γιο του στο σπίτι.

Στην επίσημη σύνοψη της σειράς, το Netflix αναφέρει: «Ο Βίνσεντ, ένας από τους κορυφαίους κουκλοπαίκτες της Νέας Υόρκης και δημιουργός της εξαιρετικά δημοφιλούς παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής Good Day Sunshine, παλεύει να αντιμετωπίσει την απώλεια του γιου του, Έντγκαρ. Γεμάτος τύψεις και ενοχές γύρω από την εξαφάνιση του Έντγκαρ, απορροφάται στις ζωγραφιές του γιου του που απεικονίζουν μια μπλε μαριονέτα, τον Έρικ. Ο δύσμοιρος πατέρας πιστεύει ότι αν καταφέρει να βγάλει τον Έρικ στην τηλεόραση, τότε ο Έντγκαρ θα γυρίσει σπίτι. Καθώς η παράξενη συμπεριφορά του αποξενώνει σταδιακά την οικογένειά του, τους συναδέλφους του και τους ντετέκτιβ που προσπαθούν να τον βοηθήσουν, ο Έρικ, μια αυταπάτη ανάγκης, γίνεται ο μόνος σύμμαχός του στην προσπάθεια να φέρει τον γιο του στο σπίτι».

Κατά τη διάρκεια του τρέιλερ, οι θεατές παίρνουν μια γεύση από το πόσο συναισθηματικά διαταραγμένος γίνεται ο Βίνσεντ και πώς αυτό επηρεάζει τη δουλειά και την προσωπική του ζωή. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Gaby Hoffmann, McKinley Belcher III, Dan Fogler και Clarke Peters δίπλα στον Cumberbatch. Δείτε το τρέιλερ παραπάνω. Το Eric κάνει το ντεμπούτο του στο Netflix στις 30 Μαΐου.