Huawei: Παρουσίασε στο Ντουμπάι τα νέα της wearables, laptops και tablets (pics/vids)

Huawei: Παρουσίασε στο Ντουμπάι τα νέα της wearables, laptops και tablets (pics/vids)
Η Huawei επανέρχεται με ακόμη περισσότερα προϊόντα.

Σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι με τίτλο “Innovative Product Launch Event”, η Huawei παρουσίασε τη νέα γκάμα προϊόντων της για την αγορά των wearables, των smartwatches, των laptops και των tablets. Μεταξύ των προϊόντων που παρουσιάστηκαν είδαμε τα Huawei Watch Fit 3, Huawei Watch 4 Pro Space Edition, Huawei MateBook X Pro και Huawei MatePad 11.5’’ S. Ας τα δούμε αναλυτικά, ξεκινώντας από το Huawei Watch Fit 3.

Huawei Dubai Event

To νέο αυτό έξυπνο ρολόι έρχεται με τετράγωνο σχεδιασμό που κληρονόμησε από τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, αλλά με αλλαγμένο σχεδιασμό στο layout της οθόνης AMOLED 1,82 ιντσών. Το σώμα της συσκευής έρχεται από κράμα αλουμινίου και είναι αρκετά πιο κομψό, με πάχος μόλις 9,9 χιλιοστά και βάρος 26 γραμμάρια. Η περιστρεφόμενη κορώνα του, δε, βοηθάει περισσότερο στην πλοήγηση στο μενού και στις διάφορες λειτουργίες.

Huawei Dubai Event

Με την εφαρμογή Stay Fit, ο χρήστης μπορεί να αναλύσει τις διατροφικές του συνήθειες και να καταγράψει κάθε άσκηση του σώματος, με στόχο την απώλεια ή τη διατήρηση του βάρους. Με το Huawei Watch Fit 3 έρχεται και το Smart Sports που προτείνει συγκεκριμένους τύπους άσκησης σε συγκεκριμένες περιόδους, αλλά και το Huawei TruSleep 4.0 με πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις στα της καταγραφής του ύπνου.

Επόμενη στάση έγινε στο Huawei Watch 4 Pro Space Edition, μια νέα έκδοση που έχει εμπνευστεί από το διάστημα. H κεντρική ιδέα της συσκευής είναι εμπνευσμένη από το ακροφύσιο “de Laval” που χρησιμοποιείται σε πυραύλους και διαστημόπλοια και υιοθετείται σε ένα νέο νανοκρυσταλλικό κεραμικό πλαίσιο.

Huawei Dubai Event

Το ρολόι υποστηρίζει το Huawei TruSeen 5.5 για παρακολούθηση της υγείας με μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά και το Huawei Overview 2.0 για αναφορά στις μετρήσεις του οργανισμού με κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και μέσα σε ένα λεπτό.

Επόμενη στάση έγινε στο Huawei MateBook X Pro, τον νέο ελαφρύ φορητό και πανίσχυρο υπολογιστή. Ζυγίζει μόλις 980 γραμμάρια και το πάχος του φτάνει τα 13,5 χιλιοστά. Στο εσωτερικό του έχει έναν επεξεργαστή Intel Core Ultra 9 υψηλής απόδοσης και από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε 16/32GB RAM, WiFi 6E, Bluetooth 5.3, οθόνη 14,2 ιντσών με αναλογία 3:2 και ανάλυση 3120x2080 pixels στα 120Hz.

Μένοντας στα laptops, είδαμε και το Huawei MatePad 11.5’’ S, που χρησιμοποιεί ευέλικτη οθόνη OLED με τεχνολογία PaperMatte Display. Ο σχεδιασμός του μειώνει κατά πολύ την αντάκλαση του φωτός σε ποσοστό κάτω του 2% και εξαλείφει το 99% των παρεμβολών φωτός για να μπορείτε να το δουλέψετε ακόμη και σε έντονες συνθήκες ηλιοφάνειας.

Τελευταία νέα ανακοίνωση ήταν αυτή που αφορούσε την εφαρμογή GoPaint που δημιούργησε η ίδια η Huawei και η οποία αναπτύχθηκε με πολλές και διαφορετικές ομάδες και σε συνεργασία με κορυφαίες ομάδες καλών τεχνών. Η εφαρμογή μπορεί να δώσει πολλά εργαλεία στους σχεδιαστές και έρχεται με πάνω από 100 διαφορετικά εικονικά πινέλα και ρεαλιστικές υφές για σχεδιασμό σε κάθε επίπεδο.

Τέλος, είδαμε τα νέα Huawei Freebuds 6i με βελτιωμένο μηχανισμό ακύρωσης θορύβου, 10 λεπτά φόρτισης που μπορεί να προσφέρει έως και 4 ώρες λειτουργίας, 35 ώρες συνολικής λειτουργίας, Super Bass και πιστοποίηση κατά IP54.

Huawei Dubai Event

Για τους λάτρεις των Huawei FreeClip, παρουσιάστηκε και ένα νέο μπεζ χρώμα που θα έρθει σύντομα.

Huawei Dubai Event