Πώς έγινε η οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Βγάλ' το αυτό, εδώ μόνο ΠΑΟΚ»

Πώς έγινε η οπαδική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Βγάλ' το αυτό, εδώ μόνο ΠΑΟΚ»
Επίθεση με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Άγρια οπαδική επίθεση σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (13/5) και συγκεκριμένα στην περιοχή της Σκάλας Μηχανιώνας.

Δύο αδέλφια δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα δέκα ατόμων την ώρα που επέστρεφαν στα αυτοκίνητά τους. Σύμφωνα με το protothema.gr, η βίαιη επίθεση εκδηλώθηκε στις 22.30 όταν οι περίπου δέκα δράστες εντόπισαν τους δύο άντρες, 37 και 42 ετών και έτρεξαν κατά επάνω τους βγαίνοντας από ένα εγκαταλειμμένο οίκημα που βρίσκεται στο σημείο, πλησίον της Σκάλας.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με τις κουκούλες από τις μπλούζες τους, τους επιτέθηκαν προκειμένου να τους ληστέψουν και να αρπάξουν την μπλούζα με τα διακριτικά του Άρη που φορούσε ο ένας εκ των δύο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια της οπαδικής επίθεσης, τα άτομα φώναζαν προς τα θύματά τους, «Βγάλ’ το αυτό. Εδώ μόνο ΠΑΟΚ», ενώ κατάφεραν να αφαιρέσουν με τη βία τη ζακέτα του ενός που είχε το σήμα της ομάδας του Άρη. Αφού ολοκλήρωσαν την επίθεση, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Τα δύο θύματα ηλικίας ενημέρωσαν την αστυνομία, ενώ στον έναν από τους δύο προκλήθηκαν τραύματα από χτυπήματα στο κεφάλι.