Η «γυναίκα με τα μαύρα» από το «The Chase» αποκάλυψε πώς την επέλεξαν στο τηλεπαιχνίδι (vid)

Η «γυναίκα με τα μαύρα» από το «The Chase» αποκάλυψε πώς την επέλεξαν στο τηλεπαιχνίδι (vid)
Η Μαρία Μάρκου γνωστή και ως «γυναίκα με τα μαύρα» στο τηλεπαιχνίδι του Mega αποκάλυψε πώς την επέλεξαν στο «The Chase».

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» φιλοξενήθηκε η Μαρία Μάρκου γνωστή και ως «γυναίκα με τα μαύρα» στο τηλεπαιχνίδι «The Chase» που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Η «γυναίκα με τα μαύρα» αποκάλυψε στην Αθηναϊδα Νέγκα πώς την επέλεξαν στο τηλεπαιχνίδι του Mega. «Έκανα αίτηση για να παίξω στο The Chase. Είχα δει το τηλεπαιχνίδι στο εξωτερικό, ήταν ένα αμιγές παιχνίδι γνώσεων, οπότε είπα ''εδώ είμαστε''», ανάφερε αρχικά.

«Δεν μου αρέσει ο τζόγος. Περνούσα μια περίεργη φάση και ένα απόγευμα του Οκτωβρίου και λέω ''ααα ωραία, κάνε αίτηση''. Έκανα αίτηση, μετά με πήραν τηλέφωνο και μου λένε ''ωραίο βιογραφικό, θες να δοκμαστείς για Chaser;''. Και λέω ''θέλω''. Και δοκιμάστηκα πολύ, πάρα πολύ και με επέλεξαν. Μου έκαναν πάρα πολλές ερωτήσεις», συνέχισε.

Όσο για το ποιες ερωτήσεις είναι το δυνατό σημείο της είπε: «Το δυνατό σημείο είναι οι σπουδές μου. Έχω πέντε πτυχία και ένα διδακτορικό. Αλλά είναι λίγο δύσκολο να βάλεις ερωτήσεις για επικοινωνιολογία ή ερωτήσεις νομικής φύσεως ή ερωτήσεις ενωσιακού δικαίου ή ερωτήσεις διεθνών σχέσεων σε ένα τηλεπαιχνίδι γενικών γνώσεων. Οπότε αυτό είναι το δυνατό μου σημείο αλλά δεν έχω την ευκαιρία να το δείξω».