Κουσουλός: «Εύσωμος κύριος μαζί με άσβερκους φίλους του με οδήγησαν σε κυλικείο δικαστηρίου και μου έδωσε το... μήνυμα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κουσουλός: «Εύσωμος κύριος μαζί με άσβερκους φίλους του με οδήγησαν σε κυλικείο δικαστηρίου και μου έδωσε το... μήνυμα» (vid)
Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά του μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος αποκάλυψε ένα περιστατικό όπου τον απείλησαν.

Στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος αποκάλυψε ένα περιστατικό που του είχε συμβεί στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχουν δυσαρεστηθεί με τα ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις του, ο δημοσιογράφος διηγήθηκε ένα περιστατικό που τον απείλησαν.

«Παλαιότερα, όταν ήμουν σε εφημερίδες, με έπαιρναν και μου έλεγαν να σταματήσω. Μία φορά με είχε βρει ένας κύριος εύσωμος σε δικαστήριο, επειδή έγραφα για την περίπτωσή του.

Με είχε ρωτήσει, ''εσύ είσαι ο Κουσουλός;'' και όταν του απάντησα ''ναι'' μου είπε ''σε έχω στην κακή πλευρά του μυαλού μου''. Τότε με οδήγησε μαζί με κάτι φίλους του άσβερκους σε ένα κυλικείο και ουσιαστικά μου έδωσε το μήνυμα. Αυτά συμβαίνουν...», διηγήθηκε.

 

Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι όταν κάνεις την δουλειά σου ευσυνείδητα, χωρίς να έχεις την διάθεση να αδικήσεις κάποιον, δεν αντιμετωπίζεις κάποιον κίνδυνο. Εκτός αν θεωρήσουμε ότι ζούμε στην Κολομβία και οι δημοσιογράφοι δεν θα πρέπει να μιλάνε γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ανά πάσα στιγμή».