Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών στην Καλαμάτα για ένα αγόρι: «Μ#ρ& πο$τ@ν@» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών στην Καλαμάτα για ένα αγόρι: «Μ#ρ& πο$τ@ν@» (vid)
Πιάστηκαν στα χέρια 16χρονη και 17χρονη στη Καλαμάτα για ένα αγόρι.

Αδιανόητες σκηνές έχουν καταγραφεί στην Καλαμάτα με δύο κορίτσια να πιάνονται στα χέρια σε κοινή θέα. Το περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό πόλης, 100 μέτρα από τη μεγάλη κεντρική πλατεία.

Μια 16χρονη και μια 17χρονη συναντήθηκαν και πιάστηκαν στα χέρια για ένα αγόρι, ενώ κανείς από το κοινό που παρακολουθούσε δεν παρενέβη για να σταματήσει τον καβγά και να χωρίσει τα κορίτσια.

Αντιθέτως, το κοινό έδειχνε να το απολαμβάνει και μάλιστα, κάποιοι κατέγραφαν στις σκηνές ξυλοδαρμού με τα κινητά τους.

Το βίντεο του Action24 αρχίζει με τη μία κοπέλα να χαστουκίζει δυνατά την άλλη και στη συνέχεια να πιάνονται στα χέρια. Παράλληλα ακούγονται εκφράσεις όπως «μ#ρ& πο$τ@ν@».

 

Μιλώντας στο Action24 ο πρώην πρόεδρος γονέων Καλαμάτας και κηδεμόνων, Παύλος Χριστόπουλος, επισήμανε ότι πρέπει να υπάρξει παρέμβαση από τώρα για να μη γιγαντωθούν τέτοιου είδους φαινόμενα ενώ τόνισε ότι η διαφορά σε σχέση με το περιστατικό είναι η διάχυση στο διαδίκτυο καθώς όπως είπε πολλά περιστατικά γίνονται για περισσότερα likes στα σόσιαλ. «Μεγαλώνουμε μια κοινωνία παρατηρητών. Δεν πάνε δίπλα γιατί θεωρούν ότι γίνεται ένα γύρισμα. Για να υπάρχει υλικό. Πρέπει να υπάρξει εκπαίδευση των παιδιών στα σχολεία για τη χρήση του κινητού και του διαδικτύου, από χθες κιόλας. Τα παιδιά είναι μόνα τους».