Το Δίλημμα του αιώνα: Cash out στα 422.000€ ή Μπρόντμπι για 700.000€;

Newsroom
Το Δίλημμα του αιώνα: Cash out στα 422.000€ ή Μπρόντμπι για 700.000€;
Απίστευτη και σαρωτική επιτυχία στο μακροχρόνιο στοίχημα για μέλος της Stoiximan! Τι έκανε στο δίλημμα του αιώνα.

H μαντεία υποτίθεται ότι υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα, αλλά πλέον υπάρχει και στις μέρες μας, μετά την 20αδα επιλογών ενός μέλους της Stoiximan που του αποφέρει 422.074,51€!

Συγκεκριμένα, πριν την αρχή της σεζόν πίστεψε σε μία 20αδα πονταρισμάτων και το ποσό που έπαιξε ήταν 250€.

Η ποικιλία των επιλογών του ήταν τεράστια. Έπιασε τις πρωταθλήτριες σε Ιαπωνία, Β’ Βραζιλίας, Ρουμανία, Ολλανδία και ήταν αρκετά ακριβής ώστε να ξέρει ότι η Ντόρτμουντ ή Γιουβέντους θα μείνουν εκτός των πρώτων δύο στα πρωταθλήματά τους!

Πόνταρε στην άνοδο της Λέστερ στην Premier League και στο να μην πάρει το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα, μεταξύ άλλων επιλογών!

Το καλύτερο όλων; Αφού κλείδωσε η επιτυχία του στην πρόβλεψη τίτλου της Σέλτικ, περίμενε μόνο το να τερματίσει η Μπρόντμπι μεταξύ των 3 πρώτων ομάδων στη Δανία. Σε αυτή την περίπτωση, θα έκανε δικά του 700.000€!

Απόψε (15/05) στις 21:00 είναι το πλέον κρίσιμο ματς για την 4η Μπρόντμπι όπου υποδέχεται την 3η Νόρντζελαντ. Με νίκη η Μπρόντμπι την ξεπερνάει και μπαίνει στην 3άδα όπου μόνο αν “αυτοκτονήσει” στις επόμενες 2 αγωνιστικές θα μείνει εκτός.

Τι θα κάνατε εσείς; Θα αφήνατε να δείτε τον “τελικό” της Μπρόντμπι όπου με νίκη θα κερδίζατε 700.000€ ή θα πηγαίνατε στο Cash Out;

To μέλος της Stoiximan επέλεξε να ενεργοποιήσει την επιλογή του Cash Out, βάζοντας τελικά στον λογαριασμό του το απίστευτο ποσό των 422.074,15€.

Το συγκεκριμένο μέλος, βρίσκεται στην Stoiximan από το 2013 και ενώ αρχικά ήταν αναποφάσιστος για το Cash Out, εν τέλει επέλεξε να το πραγματοποιήσει. Βαθιά συγκινημένος και χαρούμενος, επικοινώνησε με τη Stoiximan και ευχαρίστησε για το Cash Out, με το οποίο κατέγραψε μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές νίκες στην Ελλάδα!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ