«Αύριο επιστρέφουν τα παιδιά»: Η ανάρτηση του Netflix για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro»

«Αύριο επιστρέφουν τα παιδιά»: Η ανάρτηση του Netflix για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro»
Αναμονή τέλος για τους λάτρεις της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν του «Maestro» πλησιάζει και εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανυπομονούν για τη συνταρακτική συνέχεια. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε τι πρόκειται να δουν οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Η σειρά - ορόσημο αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix και έβαλε την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας.

Τα νέα επεισόδια είναι έτοιμα να μας ταξιδέψουν για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix.

Παραμονή της προβολής του πρώτου επεισοδίου, το Netflix δημοσίευσε στις σελίδες του στα social media μία backstage φωτογραφία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αγκαλιά με την Κλέλια Ανδριολάτου, ανακοινώνοντας πως «Αύριο 10.40μμ επιστρέφουν τα παιδιά» και το κοινό έσπευσε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του στα σχόλια.


Πηγή φωτογραφίας: Instagram