Ο Κοτταρίδης ζήτησε από τον Μητσοτάκη εισιτήρια για τον τελικό του Conference (vid)

Ο Κοτταρίδης ζήτησε από τον Μητσοτάκη εισιτήρια για τον τελικό του Conference (vid)
Εισιτήριο για τον τελικό του Conference League ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Δημήτρης Κοτταρίδης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΡΤ1 και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο aπό τις 6» με τον Δημήτρη Κοτταρίδη.

Στο τέλος της κουβέντας τους, ο δημοσιογράφος ζήτησε από τον πρωθυπουργό αν μπορεί να του βρει εισιτήρια του τελικού Ολυμπιακός-Φιορεντίνα στο Conference League για τον γιο του.

«Μήπως μπορούμε-πάλι ο γιος μου με έβαλε να σας ρωτήσω-εισιτήριο για τον τελικό του Conference; Αν έχετε καμιά άκρη...», τον ρώτησε ο Δημήτρης Κοττανίδης.

«Αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε μείνει πολύ μακριά από τέτοιου είδους αιτήματα, διότι αν κάνουμε οποιαδήποτε απόπειρα να τα ικανοποίησουμε... Δεν έχουμε πρόσβαση για εισιτήρια. Θα δυσαρεστούσαμε πάρα πολλούς. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Να πω ότι είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό να έχουμε μια ομάδα στον τελικό του Conference και δύο ομάδες στο Final 4. Μακάρι και οι δύο ομάδες του Final 4 να πάνε στον τελικό», συνέχισε.

«Και βέβαια να πω, επειδή τελειώνει και το πρωτάθλημα αύριο, ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να επικρατήσει ηρεμία και το αποτέλεσμα να κριθεί μέσα στο γήπεδο και όλοι να χειροκροτήσουν τον πρωταθλητή», πρόσθεσε.

Όσο για το αν πηγαίνει στο γήπεδο είπε: «Τώρα πια δεν πηγαίνω. Μου έχει λείψει αλλά η μόνη περίπτωση να πάω είναι αν και οι δύο ελληνικές ομάδες καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό της Ευρωλίγκας. Εκεί θα βάλω το αθλητικό μου καπέλο και θα πάω ως Έλληνας πρωθυπουργός».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα