Η ανατριχιαστική αληθινή ιστορία πίσω από το αστυνομικό ντοκιμαντέρ του Netflix (vid)

Η ανατριχιαστική αληθινή ιστορία πίσω από το αστυνομικό ντοκιμαντέρ του Netflix (vid)
Η τελευταία αστυνομική σειρά του Netflix κυκλοφόρησε στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming την περασμένη εβδομάδα και ήδη οι θεατές έχον κολλήσει.

Οι συνδρομητές του Netflix έχουν σοκαριστεί από μια ανατριχιαστική αληθινή ιστορία που αφηγείται η τελευταία αστυνομική σειρά της γνωστής πλατφόρμας streaming.

Στο Netflix υπάρχουν πολλές επιλογές για σειρές εγκλημάτων και αστυνομικά θρίλερ, ωστόσο, η τελευταία που κυκλοφόρησε έχει κάνει πάταγο και φυσικά πρόκειται για το Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Ashley Madison είναι μια ιστοσελίδα γνωριμιών που απευθύνεται μόνο σε παντρεμένα άτομα, εξασφαλίζοντάς τους απόλυτη μυστικότητα και επιτρέποντάς τους να «εμπλουτίσουν» τη σεξουαλική τους ζωή χωρίς να το μάθουν οι σύντροφοί τους.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα προσέλκυσε τους χρήστες με το σύνθημα: «Η ζωή είναι σύντομη. Κάντε μια σχέση». Αν και μπορεί να ακούγεται αρκετά γελοίο, εκατομμύρια ανικανοποίητοι σύζυγοι εγγράφηκαν στην ιστοσελίδα.

Η μίνι σειρά του Netflix διερευνά τις επιπτώσεις της κυβερνοεπίθεσης στον ιστότοπο το 2015, η οποί είχε ως αποτέλεσμα την έκθεση τριών τρία εκατομμυρίων χρήστών. Σε αυτούς περιλαμβάνονταν τα ονόματα και οι διευθύνσεις γνωστών διασημοτήτων και πολιτικών που βρίσκονταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Πιο αναλυτικά, τον Ιούλιο του 2015, οι χάκερς απείλησαν να διαρρεύσουν όλες τις πληροφορίες των χρηστών εάν ο ιστότοπος δεν έκλεινε μέσα σε 30 ημέρες, κάτι που η ομάδα της Ashley Madison δεν κατάφερε να κάνει. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα χάκερ δημοσίευσε τα προσωπικά στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών στον κόσμο του διαδικτύου.

Η μίνι σειρά άρχισε να προβάλλεται στο Netflix από τις 15 Μαΐου, με την ομάδα Netflix Bangers του Facebook να κάνει λόγο για μια συναρπαστική σειρά.