Χατζηνικολάου σε Δελατόλλα: «Παίζεις με τον πόνο μου, επί 20 λεπτά παρουσίαζα την επιτυχία του Παναθηναϊκού» (vid)

Χατζηνικολάου σε Δελατόλλα: «Παίζεις με τον πόνο μου, επί 20 λεπτά παρουσίαζα την επιτυχία του Παναθηναϊκού» (vid)
Συζητώντας για το πολιτικό προσκήνιο εν όψει των ευρωεκλογών ο Αντώνης Δελατόλλας αναφέρθηκε στην επιτυχία του Παναθηναϊκού

Η κατάκτηση του τροπαίου της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε σε όλες τις εκπομπές και στα δελτία της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ σχολιάστηκε από τους δημοσιογράφους ακόμα και σε συζητήσεις πολιτικές.

Συγκεκριμένα, έγινε ένας επικός διάλογος ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελατόλλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Συζητώντας για το πολιτικό προσκήνιο εν όψει των ευρωεκλογών ο Αντώνης Δελατόλλας αναφέρθηκε στην επιτυχία του Παναθηναϊκού: «Εκτός από αυτό υπάρχει μία πολύ ωραία ιδέα και μία προοπτική να υπάρξει συσπείρωση και να πάρει και ο Ολυμπιακός το κύπελλο το ευρωπαϊκό και όλος αυτός ο κόσμος… Για να συσπειρώσει τον κόσμο και ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός στις κάλπες», είπε.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε με χιούμορ: «Σε παρακαλώ να μη σχολιάζεις θέματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου. Παίζεις με τον πόνο μου, που επί 20 λεπτά παρουσίαζα την επιτυχία του Παναθηναϊκού».

Το απόσπασμα από το 01:45 κι έπειτα: