Πέτρος Τατσόπουλος: «Απειλούν ότι θα με τσακίσουν στο ξύλο»

Πέτρος Τατσόπουλος: «Απειλούν ότι θα με τσακίσουν στο ξύλο»
Το απόγευμα της Δευτέρας (27/5) έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει πως μετά από αυτό το περιστατικό δέχεται απειλές.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην σημερινή (27/5) εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA με τον Πέτρο Τατσόπουλο.

Μάλιστα, έβγαλε το μικρόφωνο, το πέταξε και αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από την εκπομπή. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε με καυστικό τρόπο τη στάση της Εκκλησίας σχετικά με τα θαύματα, κατηγορώντας τη για εμπορευματοποίηση της θρησκείας σε βάρος των πιστών.

Ωστόσο, το απόγευμα της Δευτέρας (27/5) έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει πως μετά από αυτό το περιστατικό δέχεται απειλές.

«Ας ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους αυτούς (τους πολλούς ανώνυμους ή ψευδώνυμους, καθώς και τους λίγους επώνυμους) που από το πρωί, μετά την εμφάνισή μου στην εκπομπή του Alpha, απειλούν ότι θα μου κάνουν μήνυση, θα με τσακίσουν στο ξύλο, θα με ανασκολοπήσουν κ.ο.κ. Δεν φοβάμαι να καθίσω στο σκαμνί: είμαι βέβαιος πως θα καθίσω κατηγορούμενος και θα σηκωθώ κατήγορος. Όσο για τα υπόλοιπα, ειλικρινά, φίλοι μου, όπως θα έλεγε και ο Ρετ Μπάτλερ, δεν δίνω δεκάρα. Ευχαριστώ», αναφέρει στην ανάρτησή του.