Νεόνυμφοι πανηγύρισαν την κούπα του Παναθηναϊκού με καπνογόνο: «ΠΑΟ θρησκεία, Θ13, Γιώργο και Δώρα ζήστε τη μαγεία» (vid)

Νεόνυμφοι πανηγύρισαν την κούπα του Παναθηναϊκού με καπνογόνο: «ΠΑΟ θρησκεία, Θ13, Γιώργο και Δώρα ζήστε τη μαγεία» (vid)
Viral έγινε το βίντεο από τον γάμο ενός ζευγαριού που πανηγύρισαν με την ψυχή τους την έβδομη κούπα του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Το γάμο τους με την έβδομη κούπα του Παναθηναϊκού στη Euroleague συνδύασε ένα ζευγάρι. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και ξεχώρισε ανάμεσα σε όσα κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες.

Ο γαμπρός παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματίσει τον γάμο του την ημέρα του τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν άλλαξε την ημερομηνία.

Αντιθέτως, έστησε ένα απίστευτο γλέντι βαμμένο στα πράσινα, με συνθήματα, πανό και τη νύφη να ακολουθεί κι εκείνο κρατώντας στα χέρια της καπνογόνο. Μάλιστα, το τραγούδι εισόδου αντικαταστάθηκε από τα τραγούδια και τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Οι καλεσμένοι φίλοι των νεόνυμφων φώναξαν και ένα σύνθημα που συνδύαζε τη μεγάλη νίκη των «πράσινων» και τον γάμο του ζευγαριού. «ΠΑΟ, θρησκεία, θύρα 13, Γιώργο και Δώρα ζήστε τη μαγεία. Να ζήσει η νύφη, να ζήσει κι ο γαμπρός και το παιδί να είναι Παναθηναϊκός».