Μπαλάσκας για μέτρα Conference League: «Η ΕΥΠ μπαίνει για την προβοκάτσια» (vid)

Μπαλάσκας για μέτρα Conference League: «Η ΕΥΠ μπαίνει για την προβοκάτσια» (vid)
Για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας του τελικού του Conference League μίλησε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένος ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος αναφέρθηκε στα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

Ο αστυνομικός αναλυτής όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο ενεργοποιήθηκαν και η ΕΥΠ αλλά και η αντιτρομοκρατική για τον τελικό, απάντησε ότι αυτό έγινε λόγου του φόβου της εθνικής προβοκάτσιας.

«Διότι θα πρέπει να αντλούνται πληροφορίες, αν υπάρχουν στοιχεία, όχι από την Ελλάδα αλλά από άλλες χώρες, στοιχεία τα οποία θα θέλουν να κάνουν ποινικές ασχήμιες μέχρι προβοκάτσια», ανέφερε αρχικά.

«Περισσότερο για την προβοκάτσια μπαίνει η ΕΥΠ, η οποία παρέχει την πληροφορία στην ΕΛ.ΑΣ κυρίως για άτομα που θα θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα, ακόμα και θα εθνική προβοκάτσια», συνέχισε.

«Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι συνήθεις ύποπτοι, εκπρόσωποι χουλιγκανικών σωματείων με βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν και στην Ελλάδα, όχι μόνο στο εξωτερικό που παρακολουθούνται στενά και οι κινήσεις τους καταγράφονται», τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Βεβαίως θα πρέπει να είναι μακριά από αυτό το event. Ήδη υπάρχει συνεννόηση με τις ιταλικές αρχές για το ποιοι θέλουν να έρθουν. Και οι Ιταλοί φίλαθλοι που θα έρθουν, θα έρθουν πακέτο. Θα αφιχθούν στην Πάτρα με ειδικές συνοδείες και θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ», συμπλήρωσε.