Χαοτικές σκηνές στο Σικάγο: Οδηγός προσπάθησε να κάνει drift με ένα Tesla Cybertruck και έπεσε στο πλήθος (vid)

Χαοτικές σκηνές στο Σικάγο: Οδηγός προσπάθησε να κάνει drift με ένα Tesla Cybertruck και έπεσε στο πλήθος (vid)
Παρά την προφανή σοβαρότητα της σύγκρουσης, το βίντεο δείχνει ότι όσοι χτυπήθηκαν κατάφεραν να σηκωθούν σχετικά γρήγορα, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι τραυματισμοί μπορεί να μην ήταν τόσο σοβαροί όσο αρχικά φοβούνταν.

Σε μια σοκαριστική τροπή των γεγονότων, ένα Tesla Cybertruck έπεσε πάνω στο πλήθος κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο Σικάγο. Το περιστατικό συνέβη καθώς ο οδηγός επιχείρησε να κάνει drift, σε ένα Cybertruck με σκούρο χάλκινο περιτύλιγμα. Η χαοτική σκηνή καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβηκε στο Instagram κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Στα πλάνα φαίνεται το Cybertruck τοποθετημένο στη μέση ενός κύκλου θεατών. Καθώς ο οδηγός κάνει όπισθεν σε μια ασυνήθιστη προσπάθεια να εκτελέσει τον ελιγμό, το τεράστιο όχημα χάνει τον έλεγχο, πέφτοντας απευθείας πάνω σε μια ομάδα θεατών. Η σύγκρουση ήταν αρκετά ισχυρή ώστε να ρίξει αρκετά άτομα στο έδαφος.

Οι μάρτυρες περιέγραψαν το γεγονός ως χαοτικό και τρομακτικό. «Ήταν ένα χάος», δήλωσε ένας παρευρισκόμενος. «Οι άνθρωποι ούρλιαζαν και προσπαθούσαν να φύγουν από τη μέση, αλλά το φορτηγό ήταν πολύ γρήγορο».

Παρά την προφανή σοβαρότητα της σύγκρουσης, το βίντεο δείχνει ότι όσοι χτυπήθηκαν κατάφεραν να σηκωθούν σχετικά γρήγορα, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι τραυματισμοί μπορεί να μην ήταν τόσο σοβαροί όσο αρχικά φοβούνταν. Αυτό προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη δεδομένου του βάρους και του σχεδιασμού του Cybertruck, το οποίο έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει σημαντικές βλάβες.

Ο οδηγός του Cybertruck, φαινομενικά αγνοώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, απομακρύνθηκε από το σημείο εν μέσω θορύβου και σύγχυσης. Η αντίδραση του πλήθους ήταν ένα μείγμα σοκ και οργής, καθώς το ανησυχητικό περιστατικό εξελισσόταν σε πραγματικό χρόνο.

Το περιστατικό αυτό εγείρει σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια και τη ρύθμιση τέτοιων συγκεντρώσεων. Οι παράλληλες εκδηλώσεις, που συχνά χαρακτηρίζονται από επικίνδυνα ακροβατικά και μεγάλο πλήθος, ενέχουν σημαντικούς κινδύνους. Η χρήση ισχυρών οχημάτων όπως το Tesla Cybertruck απλώς ενισχύει αυτούς τους κινδύνους.