Πανευτυχής ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα εκτός του Big-4 που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο» (vid)

Πανευτυχής ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα εκτός του Big-4 που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο» (vid)
Ο Νίκος Ευαγγελάτος τόνισε στη σημερινή του εκπομπή ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα εκτός του Big-4 που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης επικρατώντας στον μεγάλο τελικό του Conference League της Φιορεντίνα, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να ξεκινάει τη σημερινή εκπομπή του με ένα προσωπικό σχόλιο για αυτή τη τεράστια επιτυχία.

«Οι μέρες της χαράς, οι μέρες της γιορτής είναι πολλές και αυτή η μέρα είναι μια γιορτινή μέρα. Είναι μια γιορτινή μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κατάκτηση του Conference League είναι μια μεγάλη επιτυχία και για τον Ολυμπιακό και για όλη την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα εκτός του Big-4 που κατακτά ευρωπαϊκό τρόπαιο από το 2011.Τότε είχε πάρει ένα η 5η μεγαλύτερη δύναμη, η Πόρτο. Όλα τα υπόλοιπα πηγαίνουν στο Big - 4 της Ευρώπης» είπε αρχικά ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συγκινητική στιγμή του χθεσινού τελικού, όπου ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε στην απονομή του τροπαίου του Conference League στον Ολυμπιακό, κρατώντας μάλιστα κασκόλ των Ερυθρόλευκων.