Ο Salt Bae είδε τον τελικό του Conference στην Opap Arena: Φωτογραφήθηκε με Μαρινάκη και Αντετοκούνμπο (vid)

Ο Salt Bae είδε τον τελικό του Conference στην Opap Arena: Φωτογραφήθηκε με Μαρινάκη και Αντετοκούνμπο (vid)
Ο Νουσρέτ είδε από κοντά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Γέμισε με celebrities η Opap Arena το βράδυ της Τετάρτης (29/05) για τον τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Μεταξύ άλλων στο γήπεδο βρέθηκαν τρεις αρχηγοί κομμάτων και συγκεκριμένα οι Στέφανος Κασσελάκης του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκος Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ.

Την «τιμητική» της είχε και η εγχώρια showbiz, που εκπροσωπήθηκε από αρκετό κόσμο στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και στην ιστορική στιγμή του Ολυμπιακού. Στις εξέδρες αλλά και σε βαγόνι του ΗΣΑΠ να τραγουδά μαζί με τους συν-οπαδούς του βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης. Με την ψυχή του πανηγύρισε το γκολ της ομάδας του και ο Χρήστος Φερεντίνος, που βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τον γιο του. Οικογενειακώς στο γήπεδο πήγε και ο Μάρκος Σεφερλής.

Εκτός αυτών, στο γήπεδο βρέθηκε και ο Salt Bae, είδε από κοντά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, ενώ στο τέλος έβγαλε φωτογραφίες τόσο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ποιος είναι ο Νουσρέτ

Η ιστορία του Νουσρέτ ξεκινά από ένα φτωχό προάστιο ανατολικά της Κωνσταντινούπολης, στην Τουρκία.
Μιλώντας στους Times το 2019, ο Νουσρέτ είπε ότι συχνά πήγαινε στο σχολείο φορώντας παπούτσια και ρούχα που δεν του έκαναν, καθώς οι γονείς του δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα για οτιδήποτε άλλο.

Ισχυρίζεται ότι η οικογένειά του τον σταμάτησε από το σχολείο για να μπορέσει να δουλέψει και να εισφέρει οικονομικά και στα 13 του τον πήραν μαθητευόμενο κρεοπώλη.

Σε ηλικία 27 ετών, άνοιξε το πρώτο του steakhouse Nusr-Et το 2010 με μόλις οκτώ τραπέζια και δέκα υπαλλήλους.
Ο Τούρκος μεγιστάνας Ferit Sahenk εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ που προσφέρθηκε να επενδύσει και βοήθησε το Nusr-Et να ανοίξει παραρτήματα στην Άγκυρα και το Ντουμπάι.

Όμως η καριέρα του απογειώθηκε πραγματικά μετά το viral βίντεο με το διάσημο πλέον αλάτισμά του του τον Ιανουάριο του 2017.