Κοτταρίδης για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό: «Και του χρόνου να πάμε στο Μπιλμπάο, τελικός στο Europa» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Κοτταρίδης για την κατάκτηση του Conference από τον Ολυμπιακό: «Και του χρόνου να πάμε στο Μπιλμπάο, τελικός στο Europa» (vid)
Ο Δημήτρη Κοτταρίδη μίλησε για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Conference League και εξέφρασε την επιθυμία του για κατάκτηση του Europa.

Στην OPAP Arena βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/5) ο Δημήτρης Κοτταρίδης, ο οποίος έζησε την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ μίλησε για την μοναδική εμπειρία που βίωσε και εξέφρασε την επιθυμία του για την κατάκτηση του Europa League στο οποίο θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός την επόμενη χρονιά.

«Ήταν όλα ωραία, περάσαμε πολύ ωραία και του χρόνου... Θα πάμε στο Μπιλμπάο. Τελικός του Europa League. Θέλω να κλείσω από τώρα γιατί θα πάει πολύς κόσμος», ανέφερε.

«Ήταν ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε», συνέχισε και πρόσθεσε: «Θέλω να πω και κάτι άλλο, επειδή στην αρχή γκρίνιαζα για τα μέτρα ασφαλείας, ότι ήταν δρακόντεια... Ήταν όλα άψογα. Πήγαμε μια χαρά με τα τρένα και γυρίσαμε μια χαρά με τα τρένα.

Να ευχαριστήσουμε και τους ανθρώπους του ΗΣΑΠ που ήταν μέχρι τις 5 το πρωί στα τρένα με το χαμόγελο στα χείλη. Η ΕΛ.ΑΣ ήταν άψογη και παρά κάποιους λίγους βλάκες που έφυγαν με καθίσματα στα χέρια και έγραφαν συνθήματα, να πούμε ότι συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού σεβάστηκε το γήπεδο της ΑΕΚ που μας φιλοξένησε».