Σκότωσαν σε φυλακή διαβόητο serial killer που τάιζε σε γουρούνια τα θύματά του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σκότωσαν σε φυλακή διαβόητο serial killer που τάιζε σε γουρούνια τα θύματά του (vid)
Κατέληξε στο νοσοκομείο ο διαβόητος serial killer Robert Pickton μετά από επίθεση που είχε δεχθεί μέσα σε φυλακή.

Νεκρός είναι ο διαβόητος serial killer Robert Pickton, ο οποίος είχε σκοτώσει στον Καναδά πολλές γυναίκες και τάιζε τα θύματά του σε γουρούνια.

Ο Robert Pickton πέθανε σε νοσοκομείο του Καναδά την Παρασκευή (31/5), μετά την επίθεση που δέχθηκε στην φυλακή στις 19 Μαΐου από άλλον κρατούμενο. Ο 74χρονος είχε καταδικαστεί για την δολοφονία 26 γυναικών αλλά τα θύματα ίσως ήταν πολλά περισσότερα και είχε καταδικαστεί το 2007 σε ισόβια κάθειρξη.

Πριν από 22 χρόνια η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα στο αγρόκτημα του Picton στο προάστιο Πορτ Κόκιτλαμ στο πλαίσιο μιας πολυετούς έρευνας για τις εξαφανίσεις δεκάδων γυναικών από το Βανκούβερ. Μετά από τις έρευνες στο κτήμα του βρέθηκαν λείψανα ή το DNA 33 γυναικών, ενώ είχε παραδεχθεί σε αστυνομικό ότι είχε δολοφονήσει συνολικά 49 γυναίκες.

Στην δίκη του serial killer ένας μάρτυρας κατηγορίας δήλωσε πως ο Picton του είπε ότι αρχικά στραγγάλιζε τα θύματά του και στη συνέχεια τάιζε τα υπολείμματά τους στα γουρούνια του που είχε στη φάρμα του.

Μάλιστα, οι υγειονομικές αρχές είχαν προειδοποιήσει τους γείτονες του Picton, για το ενδεχόμενο το κρέας που ίσως είχαν αγοράσει από το χοιροστάσιό του να περιείχε ανθρώπινα λείψανα.