Ανυπόμονο ζευγάρι στόλισε από τώρα για τα Χριστούγεννα

Επιμέλεια: Newsroom
Ανυπόμονο ζευγάρι στόλισε από τώρα για τα Χριστούγεννα
Το γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι εικόνες που απεικονίζουν ένα ζευγάρι να στολίζει από τώρα το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα.

Ένα ζευγάρι στο Merseyside άφησε τους γείτονές άναυδους αφού στόλισε τον κήπο του με «χριστουγεννιάτικα φώτα» έξι μήνες πριν από την εορταστική περίοδο

Το ζευγάρι έχει κρεμάσει εορταστικά φωτάκια στο φράχτη του σχολαστικά συντηρημένου κήπου τους. Επιπλέον, φωτισμοί σε θερμότερες αποχρώσεις κοσμούν την περιοχή της βεράντας και κρέμονται από τα δέντρα, ενώ πολύχρωμα φωτάκια στολίζουν τους θάμνους σε διάφορες γλάστρες με φυτά.

Αυτό το απροσδόκητο θέαμα υποδέχτηκε ο γείτονάς τους όταν κοίταξε έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του την περασμένη εβδομάδα. Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, σημείωσε: «Έχουν βάλει ακριβώς τα ίδια φωτάκια στον κήπο τους τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια -αλλά ποτέ τόσο νωρίς στο παρελθόν. Νομίζω ότι ο Μάιος είναι λίγο νωρίς. Μην με παρεξηγήσετε, όλοι αγαπούν τα Χριστούγεννα, αλλά είναι λίγο παράξενο».

Ο ίδιος υπέθεσε ότι ο πρώιμος στολισμός μπορεί να γίνεται προς όφελος των εγγονών τους, προσθέτοντας ότι έχει αποτελέσει μεγάλη πηγή διασκέδασης μεταξύ της γειτονιάς.

Παρόλο που τα κίνητρα του ζευγαριού παραμένουν αντικείμενο εικασιών, η φωτεινή και χαρούμενη εμφάνισή τους έχει σίγουρα προκαλέσει συζητήσεις και έφερε μια πινελιά εορταστικού πνεύματος στην κοινότητα πολύ νωρίτερα από την ώρα της.