Κασσελάκης για Τάιλερ: «Είναι σίγουρα πιο αγαπητός από μένα στην Ελλάδα, τον αγαπάνε πάρα πολύ» (vid)

Κασσελάκης για Τάιλερ: «Είναι σίγουρα πιο αγαπητός από μένα στην Ελλάδα, τον αγαπάνε πάρα πολύ» (vid)
Ο Στέφανος Κασσελάκης εξομολογήθηκε ότι υπάρχει μια τριβή στη σχέση του με τον Τάιλερ, από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την πολιτική.

Μια εβδομάδα ακριβώς πριν από τις κάλπες για τις Ευρωεκλογές 2024, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε Τετ α Τετ με τον Τάσο Τρύφωνος το απόγευμα της Κυριακής στην κυπριακή τηλεόραση.

ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε από καρδιάς στη σχέση με τον Τάιλερ Μακμπεθ, στη βοήθεια που εκείνος του πρόσφερε στη συμφιλίωση με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης εξομολογήθηκε πως «προφανώς έχει υπάρξει μια τριβή στην προσωπική μου ζωή. Έχει υπάρξει ένα βάρος διότι πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, δεύτερον δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου ζητήματα. Έχω μεγάλο κόστος και οικονομικό και συναισθηματικό. Δεν συγκρίνεται όμως αυτό με το βάρος που έχει ο Έλληνας πολίτης που γνωρίζω εκεί έξω».

«Νομίζω ότι τώρα έχει συνηθίσει ο Τάιλερ όλο αυτό που συμβαίνει αλλά δεν του είναι εύκολο πάντα να κρατάει και αυτός το χαμόγελο. Είναι ένας πολύ αυθεντικός άνθρωπος, ένα χρυσό παιδί, ένα διαμάντι και εξαιρετικά αγαπητός στους Έλληνες. Κάτι το οποίο εμένα μου ζεσταίνει την καρδιά. Είναι σίγουρα πιο αγαπητός από μένα στην Ελλάδα, 100%. Τον αγαπάνε πάρα πολύ γιατί βλέπουν ένα σεμνό άνθρωπο που ξέρουν ότι είναι εδώ για να στηρίξει τον σύζυγο του, ο οποίος είναι εδώ για να προσφέρει στην πατρίδα του και έχει υιοθετήσει την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του» πρόσθεθσε.