Η πιο δύσκολη στιγμή του Χιου Τζάκμαν στην προετοιμασία του για να γίνει ξανά Wolverine 

Η πιο δύσκολη στιγμή του Χιου Τζάκμαν στην προετοιμασία του για να γίνει ξανά Wolverine 
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι το πιο περίπλοκο πράγμα για την επιστροφή στη μεγάλη οθόνη ήταν να αποκτήσει μυϊκή μάζα. 

Ο Χιου Τζάκμαν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Deadpool and Wolverine», η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του Ιουλίου. Μάλιστα, η επιστροφή του ηθοποιού στον ρόλο της ζωής του θα γίνει δίπλα σε έναν από τους καλύτερούς του φίλους από τον χώρο του κινηματογράφου, τον Ράιαν Ρέινολντς.

Αν και το τέλος του Wolverine φαινόταν προδιαγεγραμμένο, ο Ρέινολντς τον «έσωσε», χαρίζοντας του έναν «τελευταίο χορό», μια ακόμη ταινία. Έτσι, ο Αυστραλός ηθοποιός έπρεπε να επανέλθει γρήγορα σε φόρμα, αλλάζοντας ξανά τη σωματική του διάπλαση στα 55 του, για να την προσαρμόσει στην ταινία.

Ο Χιου Τζάκμαν αποφάσισε πριν μερικούς μήνες να πιάσει δουλειά για να πετύχει τη φυσική αλλαγή στο σώμα του. Το έκανε με αδιάκοπες προπονήσεις με ασκήσεις δύναμης, αλλά και αερόβια προγράμματα, ενώ βύθιζε συχνά τους μύες του σε παγωμένο νερό, όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «People».

Όπως είπε, αυτή η σωματική του αλλαγή, δεν έχει να κάνει τόσο με την άρση κιλών στο γυμναστήριο. «Όταν επέστρεψα στο γυμναστήριο ήταν πολύ διασκεδαστικό και στην αρχή ενθουσιάστηκα. Το σώμα μου πονούσε λίγο, αλλά χάρηκα που εξακολουθούσε να ανταποκρίνεται. Εκεί συνειδητοποίησα πόσο καλή είναι και για τον εγκέφαλό σου αυτή η προπόνηση. Το πιο δύσκολο, όμως, ήταν το φαγητό».

Ο ηθοποιός έπρεπε να αποκτήσει μυϊκή μάζα, αλλά δυσκολεύτηκε αρκετά, γιατί δεν συνηθίζει να τρώει μεγάλες ποσότητες φαγητού. «Έπρεπε να τρώω πολύ. Ο σωματότυπός μου είναι γενικά αδύνατος. Το να αποκτήσω όλον αυτόν τον όγκο ήταν το πιο δύσκολο. Αυτό είναι που με ενοχλεί είναι πως μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι υπέροχο να τρως πέντε ή έξι φορές την ημέρα. Αλλά πρέπει να ξέρουν πως δεν πρόκειται για ένα είδος φαγητού που απολαμβάνεις ιδιαίτερα».

Η δουλειά και η διατροφή που έκανε ο Τζάκμαν τους τελευταίους μήνες φάνηκε στα γυρίσματα της ταινίας, με τον Ρέινολντς να μένει έκπληκτος από τον τρόπο που κινούνταν και έτρεχε ο Wolverine. «Στις σκηνές μάχης είχες τέτοια ταχύτητα και αυτοπεποίθηση, που δεν έχω ξαναδεί. Δεν με νοιάζει αν ήσουν 25, 35, 45 ή 55 ετών. Ήσουν αστραπή. Το να σε βλέπω να κάνεις όλο αυτό, ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά πράγματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», σχολίασε ο Ρέινολντς για τον Τζάκμαν.