Τα... χρειάστηκε η Καινούργιου: Εμφανίστηκε αράχνη στο πλατό, «είναι τεράστια, μην την σκοτώσετε» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τα... χρειάστηκε η Καινούργιου: Εμφανίστηκε αράχνη στο πλατό, «είναι τεράστια, μην την σκοτώσετε» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπόρεσε να κρύψει τον φόβο της όταν μια αράχνη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής, με την ίδια να ζητά την επέμβαση ανθρώπων πίσω από τις κάμερες για να την απομακρύνουν.

Αναστάτωση προκλήθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», όταν μια αράχνη εισέβαλλε στο πλατό του ALPHA. Η Κατερίνα Καινούργιου όταν την είδε έπαθε κρίση πανικού και κάλεσε τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες να την απομακρύνουν.

«Συγγνώμη παιδιά, θέλω να σας πω κάτι... Κώστα, έλα μέσα. Πάρτο, έχω αγοραφοβία. Σε παρακαλώ είναι τεράστιο! Όχι, όχι μην την σκοτώσεις», φώναξε σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου και πετάχτηκε από την θέση της, όταν ο καμεραμάν εισέβαλλε στο πλατό για να απομακρύνει την αράχνη.

«Μην την σκοτώσεις! Παιδιά δεν είπα ''σφάξτε την'', είπα απλά ''πάρτε την από εδώ''», συνέχισε να λέει πανικόβλητη η παρουσιάστρια του ALPHA. «Παιδιά δεν μπορώ με τις αράχνες, προτιμώ να δω φίδι, κατσαρίδα, αν δω... Όταν ήμουν μικρή είχα φοβία με τη σκηνή που πάει η αράχνη από πάνω και πλέκει τον ιστό και τον σκοτώνει... Έχω θέμα με τις αράχνες, έχω βρει κάτι κτήνη με το συμπάθιο», συμπλήρωσε.