Η απίθανη απόφαση του στέρησε τα πέντε χιλιάρικα στον «Εκατομμυριούχο»: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» είπε ο Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Newsroom
Η απίθανη απόφαση του στέρησε τα πέντε χιλιάρικα στον «Εκατομμυριούχο»: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» είπε ο Αρναούτογλου
Μια αδιανόητη γκάφα στέρησε από έναν παίκτη στο «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος» 5.000 ευρώ.

Την ευκαιρία να φύγει από το στούντιο με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ έχασε ο παίκτης στο χθεσινό (4/6) επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος».

Ο κύριος Τάσος δυσκολεύτηκε και τελικά δεν κατάφερε να απαντήσει σωστά στη 10η ερώτηση, η οποία αφορούσε στα Ομηρικά Έπη. Αυτό όμως που τρέλανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τους τηλεθεατές ήταν το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε όλες τις βοήθειες που είχε και συγκεκριμένα αυτή του του τηλεφώνου.

Αρχικά ο άτυχος παίκτης αποφάσισε να αξιοποιήσει τη βοήθεια του κοινού, το οποίο ωστόσο εμφανίστηκε διχασμένο, δίνοντας ένα προβάδισμα στην απάντηση Δ με ποσοστό 41% και ένα 27% στις απαντήσεις Α και Γ.

1

Μετά από ώριμη και λεπτομερή σκέψη, ο παίκτης πήρε την απόφαση να «κλειδώσει» το Δ, εμπιστευόμενος την κρίση του κοινού και παραλείποντας να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του τηλεφώνου.

Η σωστή απάντηση ήταν τελικά το Γ και ο επίδοξος Εκατομμυριούχος σχολίασε: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Ακόμη χειρότερο έγινε το κλίμα στο στούντιο, όταν ο φίλος του παίκτη παραδέχθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι γνώριζε την απάντηση και κατά πάσα πιθανότητα θα τον συμβούλευε να απαντήσει το Γ, κερδίζοντας τελικά τις 5.000 ευρώ.

«Και σας είπα: πάρτε το τηλέφωνο, κύριε Γιάλβαρη. Για ποιον λόγο την κρατάμε τη βοήθεια;», σχολίασε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανώς απογοητευμένος.

Πηγή: Zappit.gr