Το μυστικό ποδοσφαιρικό βίντεο του Μητσοτάκη στο TikTok: «Θα το αποκαλύψω μετά τις εκλογές» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Το μυστικό ποδοσφαιρικό βίντεο του Μητσοτάκη στο TikTok: «Θα το αποκαλύψω μετά τις εκλογές» (vid)
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τα γούρια του, τη σχέση του με τον αθλητισμό αλλά και το TiKtok.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Εκεί ο Γιώργος Λιάγκας και ο Τάσος Τεργιάκης είχαν την ευκαιρία να κάνουν μερικές ερωτήσεις στον πρωθυπουργό για τα γούρια του, τη σχέση του με τον αθλητισμό, αλλά και την αγαπημένη του συνήθεια, το TikTok.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι μετά τις εκλογές θα ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok που έχει να κάνει με ποδοσφαιρικές επιδόσεις, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί περισσότερο.

Για το που αισθάνεται πιο άνετα, στις πολιτικές ή στις ψυχαγωγικές εκπομπές: «Εγώ αισθάνομαι άνετα και στα δύο. Όσο για το τι βλέπω; Αθλητικά!»

Όσο για το Conference League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός και τα γούρια του είπε: «Δεν αλλάζω τα γούρια μου. Έτσι ξεκίνησε η πορεία και έτσι τελείωσε».

Για το αν θα συνεχίσει τις προβλέψεις του και στις ευρωεκλογές μιας και στις αθλητικές έπεσε μέσα σε όλες. «Βεβαίως, κάνω πρόβλεψη πάντα, αλλά την κάνω μόνο με την οικογένειά μου. Το Σάββατο το μεσημέρι γράφουμε σε ένα χαρτάκι την πρόβλεψή μας για το εκλογικό αποτέλεσμα. Μόνο που κανένας δεν τη μαθαίνει. Συνήθως εγώ είμαι αυτός που πέφτει μέσα. Τώρα πρόβλεψη για το Euro θα σας κάνω όταν ξεκινήσει και δω τα πρώτα παιχνίδια των ομάδων».

Για την ενασχόλησή του με τα αθλήματα και ποιο θα ακολουθούσε αν δεν ήταν πολιτικός: «Σίγουρα όχι το επί κοντώ. Διότι αντελήφθηκα πόσο δύσκολο είναι. Αγαπώ όλα τα σπορ και ενθαρρύνω όλα τα παιδιά να αθλούνται. Πιστεύω στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, χαίρομαι γι αυτά που γίνονται στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να αθλούμαστε περισσότερο και ειδικά τα νέα παιδιά. Καλά τα κινητά και τα social media αλλά ο αθλητισμός είναι καλύτερος».

Για την σχέση του με το TikTok και για κάτι που έχει γυρίσει στην πλατφόρμα και οι συνεργάτες του δεν τον έχουν αφήσει να παίξει είπε: «Βλέπετε τον ίδιο άνθρωπο απλά σε μια άλλη πλευρά του που δεν την είχατε δει. Έχω ένα βίντεο για τις ποδοσφαιρικές μας επιδόσεις, το οποίο θα παίξει μετά τις εκλογές».

Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας του ζήτησε να το δώσει στην εκπομπή του για να το παίξουν πρώτοι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε, λέγοντας: «Σας έδωσα όμως την είδηση, σας το είπα».